Informació general

Covid-19

Cambrils té onze grups escolars confinats repartits en sis centres educatius

Segons la darrera actualització del Departament d'Educació de la Generalitat, el centre cambrilenc que té més grups afectats és l'institut La Mar de la Frau amb cinc grups i 136 persones confinades

Per Redacció

L'institut La Mar de la Frau és el centre que, actualment, té més grups confinats amb un total de cinc
L'institut La Mar de la Frau és el centre que, actualment, té més grups confinats amb un total de cinc | Cedida (Google)

A Cambrils hi ha actualment un total d'onze grups escolars confinats i unes 288 persones, segons la darrera actualització sobre la covid-19 als centres educatius del Departament d'Educació de la Generalitat. Aquests onze grups es reparteixen de la següent manera: l'institut La Mar de la Frau té un total de cinc grups confinats –136 persones– i en els últims 10 dies s'han detectat 16 positius; el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer té dos grups confinats –60 persones– i en els últims 10 dies s'han detectat 10 casos positius; l'escola La Bòbila té un grup confinat –24 persones– i en els últims 10 dies s'ha detectat un cas positiu; l'escola Mas Clariana té un grup confinat –23 persones– amb 10 casos positius en els últims 10 dies; l'institut Ramon Berenguer IV té un grup confinat –22 persones– i 4 casos positius en els últims 10 dies; l'institut Cambrils té un grup confinat –18 persones– amb 2 casos positius en els darrers 10 dies. L'escola Guillem Fortuny no té cap grup confinat, però en els últims 10 dies s'han detectat 7 positius; l'escola Cambrils tampoc té cap grup confinat, però cinc persones del centre sí ho estan i en els darrers 10 dies s'han detectat 6 casos positius i, l'Escola d'Hoteleria i Turisme no té cap grup ni cap persona confinada, però té dos positius en els últims 10 dies.

Els centres que actualment no tenen cap grup ni cap cas detectat en els últims 10 dies són l'escola Marinada, l'escola Joan Ardèvol i l'Escola d'Adults. Les llars d'infants del municipi –La Galereta, la Maria Dolors Medina, La Cuca, Vicki i Montessori– també estan lliures de casos.

A Catalunya pugen a 2.240 els grups escolars confinats (+127) i a 54.118 les persones en quarantena (+3.362)

Els grups escolars confinats per covid-19 a Catalunya són 2.240, 127 més que en el darrer balanç. Representen el 3,11% del total. Hi ha 54.118 persones confinades, 3.362 més que en el darrer balanç: 51.402 alumnes (+3.236), 2.557 docents i personal d'administració i serveis (+123) i 159 de personal extern (+3). Els positius acumulats són 44.819, 615 més que en el balanç anterior. Es registren 4.660 positius als centres educatius els darrers deu dies. Pel que fa als centres tancats, n'hi ha onze, dos més que en el darrer balanç, al Solsonès (1), el Maresme (1), el Vallès Occidental (3), la Terra Alta (1), la Conca de Barberà (1), l'Urgell (1), Alt Camp (1), Val d'Aran (1) i Pla d'Urgell (1). Representen el 0,22%.

Onze centres tancats

Els onze centres tancats són la llar d'infants Els Piteuets a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès); l'Escola Bressol Municipal Marinada a Cabrera de Mar (Maresme); la Llar d'infants El Cucut d'Ullastrell, el centre El Picarol Blau a Sant Quirze del Vallès i la Llar d'Infants Little Ducky de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental); l'Escola Espígol – Zer Riu Ondara de Tornabous (Urgell); l'Escola Els Til·lers – ZER El Francolí a La Masó (Alt Camp); la Llar d'Infants El Patufet de Miralcamp (Pla d'Urgell), l'Escola Sant Martí - ZER Val d'Aran a Naut Aran (Vall d'Aran), la Llar d'Infants de Barberà de la Conca (Conca de Barberà) i l'Escola de la Mare de Déu de la Fontcalada – XER Ports-Algars a Prat de Comte (Terra Alta).

Comenta aquest article