Informació general

ERC aprova la composició de la seva candidatura a les properes eleccions municipals

Per Redacció

L'assemblea de militants d'Esquerra Republicana de Catalunya de Cambrils ja ha aprovat la composició de la candidatura a les properes eleccions municipals del 27 de maig. La llista d'Esquerra Republicana de Cambrils és paritària, ja que compta amb 11 dones -sis en els deu primers llocs de la llista- i 10 homes. Si es sumen les tres persones que figuren en les places de suplents, la candidatura republicana queda integrada per un total de 12 dones i 12 homes.

La llista d'ERC

La llista l'encapçala Joan Recasens i Bertran, seguit de Jordi Savall i Domènech, i Arantxa Uranga i Arakistain. En el número quatre hi ha Camí Massagué i Blasco; Camí Mendoza i Mercè en el cinquè i  Rosa Pujals i Ras en el sisè lloc. El número set és per Estanislau Sarrà i Morató, seguit d'Andrea Pastó i Medinilla; Llorenç Blasco i Toldrà; Elionor Clua i Sicart; Marc Falceto i Garcia; Joaquim Gallés i Muntada; Iolanda March i Grau; Elisa Costa i Massagué; Josep Pellicer i Matas; Maria Juliana Capilla i Ramírez; Isabel Coll i Marco; Antoni Joan Tufet i Barbarà; Adam Manyé i Sardà; Apel·les Carod i Rovira i Montserrat Pujals i Recasens. Els suplents són Núria Fortuny i Vizcarro; Pere Bellmunt i Ayen i Jordi Fargas i Oriol.

En el novè lloc, hi destaca la presència de Llorenç Blasco, el primer regidor a l'Ajuntament que va tenir el partit en l'actual època democràtica. Les places d'honor del final són per a l'actual director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona -Adam Manyé-, l'exsecretari de coordinació interdepartamental de la Generalitat -Apel·les Carod Rovira- i la històrica militant i activista cambrilenca Montserrat Pujals, qui tanca la llista.

Segons el cap de llista d'ERC, Joan Recasens, s'ha format un conjunt "engrescador amb ganes de treballar". Una suma de l'experiència municipal dels dos actuals regidors i l'experiència en l'associacionisme local de la resta de persones de la candidatura. En les properes setmanes, Esquerra Republicana de Cambrils anirà desgranant les propostes del seu programa que es basarà en quatre eixos: civisme, cohesió, identitat i sostenibilitat.

Comenta aquest article