Cultura

Música

Marc C. Griso finalitza el rodatge del videoclip «2083» amb Cambrils, Tarragona i Reus com a principals localitzacions

Per Redacció

Imatge del rodatge a la platja de l'Ardiaca de Cambrils
Imatge del rodatge a la platja de l'Ardiaca de Cambrils | Cedida

Marc C. Griso va finalitzar, aquest passat cap de setmana, el rodatge del que serà la carta de presentació del seu nou EP '2083' i que veurà la llum aquest mes de febrer. Després d'haver endarrerit el rodatge en diferents –el primer cop per la crisi sanitària de la Covid-19 i el segon arran de l'onada de fred Filomena– i seguint totes les mesures sanitàries, aquesta vegada s'ha pogut rodar el primer dels dos videoclips previstos de nou treball de l'artista tarragoní. Així, les ciutats de Tarragona, Cambrils i Reus han estat les localitzacions elegides per Griso per aquest nou clip, el tercer de la seva carrera musical.

En el cas de Tarragona, la zona escollida ha estat el tram final de la Rambla del President Francesc Macià mentre que a Cambrils el rodatge s'ha fet a la platja de l'Ardiaca, a la cafeteria Vila5 de plaça de la Vila i finalment, a la galeria 7 d'Art de l'artista David Callau. A Reus, el gruix de l'acció s'ha situat als exteriors de l'Hospital Sant Joan.

El director barceloní Manuel Mira ha estat l'encarregat de dirigir aquest videoclip. Mira i Griso es coneixien d'haver treballat conjuntament en altres projectes musicals l'any 2013 i ara s'ha donat l'ocasió de tornar a treballar plegats. Mira ha desgranat que "en Marc tenia una idea molt clara i real del projecte i que tan sols ha calgut fer petits ajustos i vestir-ho amb el llenguatge audiovisual que buscaven".

"Crec que és un clip que s'ha de veure amb calma i poder sentir-lo emocionalment"

Griso ha detallat que més enllà que els videoclips s'hagin convertit en una eina promocional important, poder rodar al territori i a més de tres localitzacions diferents en aquests moments de pandèmia, representa un pas endavant important. "Tot i que la crisi sanitària ens ha obligat a fer canvis respecte a la versió que teníem pensada, hem pogut mantenir bona part del guió inicial. Crec que és un clip que s'ha de veure amb calma i poder sentir-lo emocionalment", ha conclòs Griso.

Els actors Adrià Triviño i Nadina Sarajeddin han estat els encarregats de donar vida al relat que hi ha darrere d'aquesta cançó escrita per Marc C. Griso ara fa por més de dos anys. Griso té previst publicar el seu nou EP de quatre temes a mitjans de febrer a través del segell de música electrònica Contraseña Records de València.

Des d'UrbanCulture_Studios, productora de l'artista, es vol agrair molt especialment la col·laboració de Film Office de Tarragona, de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i de totes aquelles persones que han facilitat la realització d'aquest rodatge. Tant '2083' com el segon dels videoclips que acompanyen aquest llançament s'han pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Un moment del rodatge a la galeria 7 d'art de David Callau

 

Comenta aquest article