Informació general

Política

Es constitueix el Comitè de Junts Cambrils amb Maria Lluïsa Gené com a coordinadora local

Ahir al vespre va quedar elegit el Comitè local de Junts Cambrils, dins el procés que ha engegat el partit per constituir formalment les agrupacions locals a tot el país

Per Redacció

Organigrama del comitè local de Junts Cambrils
Organigrama del comitè local de Junts Cambrils | Cedida

Ahir al vespre va quedar elegit el Comitè local de Junts Cambrils, dins el procés que ha engegat el partit per constituir formalment les agrupacions locals a tot el país. Maria Lluïsa Gené n'és la coordinadora local i l'acompanyen a la junta Jordi Grifol (organització); Josep M. Riba (política municipal); Jordi Sánchez (comunicació); Montserrat Carbó (adjunta d'organització); Kevin Grama (adjunt de comunicació) i Joan Hernández, Joan Llaveria i Ignasi Recasens, com a vocals. Aquesta ha estat l'única candidatura presentada per a dirigir el comitè local de Junts i ahir va quedar ratificada per part dels associats.

A nivell comarcal, ahir es van constituir els comitès locals de Junts a Reus i Cambrils. La intenció és que passades les eleccions del 14-F es vagin constituint a la resta de poblacions de la comarca. Una de les funcions del nou comitè local serà la de fiscalitzar la tasca que porten a terme els regidors d'aquesta formació a l'Ajuntament de manera que un cop al mes els regidors donaran compte al comitè local de les seves tasques al consistori.

Comenta aquest article