Esports

Futbol sala

Treballat triomf del Laguna contra el Torrefarrera que el fa escalar fins la cinquena posició del grup

Per Redacció

Un moment del partit entre el Laguna i el Torrefarrera, disputat el passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Laguna i el Torrefarrera, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 5 - Torrefarrera 3
 
El Laguna va saldar amb victòria el primer partit de l'any 2021. El passat dissabte a la tarda, al Palau Municipal d'Esports, l'equip cambrilenc va rebre la visita del Torrefarrera que arribava a Cambrils com a tercer classificat del grup. Les coses es van posar molt complicades per als cambrilencs just a l'inici del partit, amb dos gols inicials dels visitants, en els minuts 1 i 7 de joc. Només un minut després, el Laguna reaccionava amb un gol de Guillermo David López, però el Torrefarrera tornava a eixamplar distàncies pocs segons després. Dos minuts abans del descans, Moreno retallava diferències per al Laguna, situant el 2 a 3 en el marcador.
Ja en la segona part, als quatre minuts de la represa, arribava l'empat per al Laguna amb un gol marcat en pròpia porteria per un jugador del Torrefarrera. Amb l'empat en el lluminós, el Laguna va anar a per totes per aconseguir la victòria. En el minut 31 del segon període, Moreno marcava i situava l'equip per davant en el marcador, 4 a 3. Al darrer minut de partit, Guillermo David López signava el seu doblet i donava la tranquil·litat i el triomf final per als cambrilencs.
 
Amb aquesta victòria, l'equip escala fins la cinquena posició del grup. Aquest proper dissabte, el Laguna es desplaçarà a la pista del Tecnovit Alforja, actual quart classificat.

Comenta aquest article