Informació general

Litigi

Benur Eventos anuncia la presentació d'una demanda contra el Club Nàutic Cambrils «pels danys i perjudicis ocasionats»

Benur Eventos havia estat triada per fer-se càrrec de la gestió i explotació del restaurant de l'entitat però, finalment, el Club Nàutic va rectificar i va optar per fer la concessió a l'empresa que havia quedat en segon lloc

Per Redacció

Entrada a les dependències del Club Nàutic Cambrils
Entrada a les dependències del Club Nàutic Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

L'empresa Benur Eventos SL ha anunciat la presentació d'una demanda contra el Club Nàutic Cambrils instant a que compleixin el seu contracte o bé indemnitzin Benur Eventos "pels danys i perjudicis ocasionats", tal i com han fet públic a través d'un comunicat. Segons expliquen, "Benur Eventos tenia un contracte en vigor amb el Club Nàutic Cambrils. De manera pública i notòria es va fer constar en diferents mitjans de comunicació i també es va informar d'aquesta adjudicació als socis en l'Assemblea Ordinària del Club Nàutic. Per part de la nostra empresa, es va pagar la fiança i constava el contracte i el consentiment per escrit". Més tard i davant l'absència de resposta Benur Eventos va instar un requeriment notarial "sense rebre cap resposta formal. Aquesta manera de fer és indigna d'una institució històrica com és el Club Nàutic Cambrils".

Benur Eventos SL havia estat la primera opció per fer-se càrrec de la gestió i explotació del restaurant del Club Nàutic Cambrils però la signatura de l'adjudicació no es va arribar a portar a terme en cap moment. El mateix Club Nàutic va comunicar, el passat 31 de desembre, que "en defensa i protecció dels interessos dels socis i l’entitat, s'ha desestimat la primera proposta seleccionada en el procés de cerca de candidats a la gestió i explotació del servei de restauració". Al mateix temps va anunciar que l'empresa Fremengy Restauració SL, que havia quedat en segon lloc en el procés inicial de selecció, era l'empresa designada per fer-se càrrec de la gestió i explotació del servei de restaurant de l’entitat.

 

Comenta aquest article