Informació general

Dimiteix l'entrenador del FC Cambrils, Jordi Bofarull, després del partit suspès ahir a la tarda

Moment en què l'àrbitre del partit disputat entre el Cambrils i el Gimnàstica Iberiana es retira del camp després de suspendre el partit per segona vegada
Territorial Prefernt

FC Cambrils 1 - Gimnàstica Iberiana 2 (partit suspès al minut 68)

Partit força accidentat el que es va viure a l'Estadi Municipal de Cambrils ahir a la tarda. La Gimnàstica Iberiana s'havia avançat al marcador amb els dos gols marcats als minuts 20 i 56 de partit. El Cambrils retallava distàncies amb un gol de Isma al minut 65 de partit. Dos minuts després el jugador visitant Koeman era expulsat amb vermella directa per haver agredit el jugador local Julián. Arran d'aquest fet es va originar una tangana entre els jugadors dels dos equips, que fins i tot van arribar a increpar els seguidors del Cambrils. L'àrbitre va decidir suspendre temporalment el partit. Un quart d'hora més tard es reprenia el partit. Mig minut després es tornava a suspendre i aquest cop de manera definitiva. La primera jugada d'aquesta represa s'havia acabat amb un jugador del Cambrils, Julian, a terra i davant d'aquesta situació l'àrbitre va optar per suspendre el partit. Cal dir que en el moment de la primera suspensió del partit no hi havia presència policial al partit. Poc després es personaven quatre vehicles de la Policia Local i un de la Guàrdia Civil.

La sorpresa, però, va saltar moments més tard. Una mitja hora després de donar-se per acabat el partit sortia dels vestidors l'entrenador del Cambrils, Jordi Bofarull, dient un enigmàtic adéu a un grup format per aficionats i premsa. Minuts després, la junta directiva del Cambrils confirmava que Jordi Bofarull havia presentat la dimissió i que li havia estat acceptada.

Primera Territorial

Camp Clar 1 - Oleastrum 1

L'Oleastrum ha visitat aquest cap de setmana el camp del Camp Clar, aconseguint un empat, en un partit molt igualat on els dos equips van disposar de diverses ocasions. L'Oleastrum va avançar-se en el marcador en l'últim minut de la primera part, amb un gol de Víctor, però en el segon temps el Camp Clar va empatar el marcador.

Tercera Territorial

Vandellòs 2 - Vilafortuny 6

Espectacular victòria del Vilafortuny aquest cap de setmana davant del Vandellòs, que permet a l'equip cambrilenc mantenir la segona posició de la classificació a 8 punts del primer, el Despertaferro. La propera setmana el Castellvell visitarà el camp del Vilafortuny.

Sènior masculí A

UDT B 82 - CB Cambrils 74

L’equip sènior masculí A del CBC va encaixar el passat dissabte una nova derrota a domicili. El partit va iniciar-se amb un primer parcial molt ajustat i tan sols un punt d’avantatge per als locals, mentre que en el segon quart, el CBC va saber capgirar el marcador i marxar al descans amb una renda de 7 punts. En un partit molt disputat i calent –amb accions molt dures–, l’UDT va tornar a fer-se amb el control del partit en el tercer quart  i va avançar-se de nou en el marcador. Va ser un encontre que va tenir molts alts i baixos en el marcador, en què tots dos equips jugaven al contraatac, amb nombrosos triples i accions dures, que les defenses, tant individuals com zonals, no van poder aturar. Finalment, en el darrer quart l’equip local va controlar el seu avantatge i va endur-se la victòria.

Sènior femení

CB Cambrils 54 - BCantaires Tortosa 47

El sènior femení del CBC va tornar a vèncer ahir a casa contra el Bàsquet Cantaires Tortosa, després de no haver jugat l’anterior cap de setmana. L’equip cambrilenc va començar el partit molt motivat i concentrat, aconseguint dominar el resultat des del primer moment i marxar al descans amb un còmode 32 a 18. En la represa del partit, el CBC va sortir una mica adormit en atac, fet que va possibilitar al BC Tortosa escurçar distàncies –amb un tercer parcial de 8 a 15– col·locant-se a  tan sols 7 punts de les locals. En els darrers deu minuts, el partit es va igualar moltíssim, amb contínues cistelles per ambdues bandes. El parcial d’aquest últim quart va ser de 14 a 14, amb el qual el BC Tortosa no va poder retallar les diferències i el CBC va mantenir la seva renda de 7 punts fins al final. Aquesta és la segona victòria consecutiva del sènior femení, amb la qual s’engega una bona ratxa en la fase final de la lliga que disputen, en aquest cas, els equips que van acabar la primera fase entre el cinquè i el vuitè lloc.

Tecnocasa Vinyols 2 - Mediterrani - G. Sirvent 1

Les baixes de diversos jugadors i un dolent arbitratge han pogut amb el Mediterrani, que dels últims 9 punts disputats només han aconseguit sumar-ne 1. Aquest cap de setmana han ensopegat davant del Tecnocasa Vinyols.

Morell FS 5 - Mediterrani B - La Farga 2

Hoquei

Cambrils CH 4 - CH Teldair Mollerussa 2

El Cambrils CH va disputar el passat divendres un important partit contra el CH Teldair Mollerussa, ja que els dos equips lluiten per mantenir la categoria. Els jugadors cambrilencs van sortir amb una actitud molt seriosa, fet que els va permetre aconseguir un bon resultat, i avançar-se dos gols en el marcador al final del partit.

Cambrils CH 4 - CH Corbera 1

Ahir diumenge al matí el Cambrils CH va disputar el partit que tenia ajornat contra el CH Corbera, un equip que no podia perdre més punts, per evitar situar-se en la zona dels equips que lluiten per evitar el descens. Però els cambrilencs van posar les coses difícils a l'equip visitant, que va saber resoldre un partit que a priori es presentava complicat, imposant-se per 4 a 1.

El proper divendres 30 de març a les 21 hores el Cambrils visitarà la pista del CN Reus Ploms, en el que serà un derbi amb molta rivalitat.