Informació general

Mobilitat

12 vies continuen tallades al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i en una quinzena de trams calen cadenes

En una desena de carreteres s'ha d'extremar la prudència per la presència de gel i neu a la calçada

Per ACN

Imatge de la carretera C-14 tallada a l'alçada de Tàrrega i de dos agents dels Mossos d'Esquadra que controlen que no hi accedeixi ningú, ahir dilluns
Imatge de la carretera C-14 tallada a l'alçada de Tàrrega i de dos agents dels Mossos d'Esquadra que controlen que no hi accedeixi ningú, ahir dilluns | ACN (Anna Berga)
Un total de 14 carreteres continuen tallades després del pas del temporal Filomena, la majoria a la xarxa viària secundària, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre concentren la major part de les vies afectades, amb una dotzena. La altres dues es troben a Barcelona. A més, hi ha una quinzena de trams de la xarxa viària secundària en els quals és obligatori circular amb cadenes i una desena on cal extremar la prudència per la presència de gel a la calçada, principalment a les demarcacions de Tarragona i Ebre (11 trams afectats) i de Lleida (10 trams). A més, a l'N-260 està restringit el pas de camions entre els punts quilomètrics 309 i 347 a la Pobla de Segur.
 
En concret, a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre es troben tallades la T-231 a Barberà de la Conca, la T-313 a Duesaigües, la T-322 a Vilanova d’Escornalbou-la Torre de Fontaubella, la TV-2014 a Piles, la T-740 a Falset, la TP-7402 a Porrera, la TV-3021 a Rasquera, la TV-3111 a Tivissa, la TV-3223 a Torre de Fontaubella, la T-7333 a la Fatarella, la T-7232 a Vilalba dels Arcs-Batea i la TV-7022 a Morera de Montsant. En aquesta demarcació s'ha de circular amb cadenes en una desena de vies i n'hi ha una més afectada per neu o gel a la calçada.

A les comarques de Barcelona estan tallades la BV-4024 de Bagà a Coll de Pal i la BV-4031 de Castellar de N'Hug al Coll de la Creueta, per vent. A més, és obligatori circular amb cadenes en dues vies més.

A les comarques de Ponent, no hi ha cap via tallada però és obligatori l'ús de cadenes en cinc carreteres i en cinc més hi ha heu o gel a la calçada.

Comenta aquest article