Informació general

Infraestructures

El govern espanyol reduirà un 0,08% el preu dels peatges a l'AP-7 i l'AP-2

El Ministeri de Transports ha anunciat una rebaixa general del 0,11% a les tarifes del conjunt de l'Estat

Per ACN

Autopista Ap-7, al seu pas pel tram de Cambrils - Vinyols
Autopista Ap-7, al seu pas pel tram de Cambrils - Vinyols | Lluís Rovira i Barenys
El govern espanyol reduirà un 0,08% el preu dels peatges a les autopistes de titularitat estatal que passen per Catalunya. El canvi de tarifes s'aplicarà a partir d'avui divendres 1 de gener i afectarà el tram de l'AP-7 que transcorre entre Vila-Seca i La Jonquera i al tram de l'AP-2 que passa per Saragossa i El Vendrell. La mateixa rebaixa s'aplicarà a les autopistes AP-66 (entre Campomanes i Lleó) i AP-68 (entre Saragossa i Bilbao), mentre que a la resta de vies es reduiran els peatges un 0,11%. Excepcionalment, tres autopistes incrementaran les tarifes per finançar costos relacionats amb l'execució d'obres o per compensar una congelació de preus inicial per "raons d'interès públic", tal com ha especificat el Ministeri de Transports.
Les tres autopistes on s'incrementaran els preus són el tram de l'AP-7 entre Alacant i Cartagena (+0,89%), l'autopista AP-9, que va de Ferrol a la frontera portuguesa (+0.92%) i el tram de l'AP-6 entre Villalba i Adanero (+0,74%).

La notícia arriba pocs dies després que la Generalitat anunciés una rebaixa mitjana del 0,8% en les seves autopistes, en consonància amb la davallada de l'Índex de Preus al Consum (IPC).

Comenta aquest article