Informació general

Covid-19

El nombre de defuncions a la Residència STS Cambrils ascendeix a dotze

L'acumulat de persones afectades per aquest brot és de 62: 44 residents i 18 treballadors. Actualment hi ha 24 residents negativitzats (recuperats)

Per Redacció

Imatge de l'edifici de la residència STS Cambrils
Imatge de l'edifici de la residència STS Cambrils | Cedida

El nombre de defuncions a la Residència STS Cambrils ascendeix a dotze, segons les darreres informacions facilitades per la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, arrel del brot de covid-19 detectat al centre el passat 9 de desembre. D'aquestes 12 defuncions, cinc s'han produït al mateix centre –situat al carrer del Camí del Corralet–, quatre a l'hospital Sant Joan de Reus i tres més a d'altres llocs on es van traslladar els malalts. Concretament, una persona es va traslladar a la residència d'avis Horts de Miró de Reus –on es va habilitar una planta per traslladar pacients positius de covid-19 d'altres residències– i dues més a la STS Misericòrdia de Reus.

L'acumulat de persones afectades per aquest brot és de 62: 44 residents i 18 treballadors. Actualment hi ha 24 residents negativitzats (recuperats). Per avui dimecres està prevista una visita de Salut Pública al centre.

 

Comenta aquest article