Informació general

Informàtica

Els equipaments municipals segueixen afectats pel bloqueig informàtic

Per seguir amb les tramitacions, l'Ajuntament de Cambrils ha informat que es poden realitzar a través de diferents vies

Per Redacció

Cartell a la porta de la seu de Benestar Social, al carrer de Sant Plàcid
Cartell a la porta de la seu de Benestar Social, al carrer de Sant Plàcid | Berta Ruiz

L'accés al Registre d'entrada de l'Ajuntament de Cambrils es troba suspès temporalment a causa de l'atac informàtic que va bloquejar, des del passat 22 de desembre, l'accés als servidors i impedeix el funcionament normal dels serveis municipals i les comunicacions. Els tècnics informàtics del consistori segueixen treballant intensament per restablir el servei. Per seguir amb les tramitacions, l'Ajuntament de Cambrils ha informat que es poden realitzar a través de diferents vies:

- Les sol·licituds, escrits i comunicacions es poden presentar a les oficines de Correus i als registres d'entrada d'altres Administracions.

- Les persones físiques o jurídiques que disposin de certificat electrònic poden realitzar els tràmits telemàticament a través de la Red Sara: https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do. En cas de necessitar suport tècnic en la tramitació electrònica podeu contactar amb l'OAC 360º, en horari de dilluns a divendres de 8h a 20h, trucant al 977 794 557 o bé enviant un correu electrònic a oac360@cambrils.cat.

- Les cites prèvies de l'OAC s'han anul·lat i es reprogramaran tant aviat com es recuperi el sistema de tràmits. Les consultes es poden fer trucant al telèfon 977794579.

- Per consultar el cens electoral cal adreçar-se a l'INE. Tel 977 24 96 62 / 977 24 85 78 / 901 101 900. El termini finalitza el 4 de gener de 2021.

Tots els equipaments i serveis municipals s'han vist afectats pel bloqueig. Tant la seu de Benestar Social com el centre cívic les Basses estan tancats, perquè hi ha dificultats per fer tràmits. De fet, a la porta de Benestar Social –al carrer de Sant Plàcid– hi ha un cartell amb el telèfon i correu electrònic de contacte.

Comenta aquest article