Societat

Loteria

La grossa de Nadal, el 72897, reparteix 240 milions d'euros a Reus

L'administració afortunada del Baix Camp ha estat la número 6 'La Pastoreta', al número 6 de la plaça de la Pastoreta, que ha donat 240 milions d'euros del màxim premi del sorteig de Nadal

Per ACN

Imatge dels propietaris de l'administració número 6 de la Pastoreta de Reus, on ha tocat la Grossa de Nadal
Imatge dels propietaris de l'administració número 6 de la Pastoreta de Reus, on ha tocat la Grossa de Nadal | ACN (Eloi Tost)

La grossa de Nadal ha tornat a visitar Catalunya, enguany amb el 72897, i ha deixat 60 sèries a Reus i 1 dècim premiat al barri de Bonavista de Tarragona. L'administració afortunada del Baix Camp ha estat la número 6 'La Pastoreta', al número 6 de la plaça de la Pastoreta, que ha donat 240 milions d'euros del màxim premi del sorteig de Nadal. Segons ha explicat Òscar Bausà, propietari de l'establiment, la gran majoria ha anat als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols (Baix Camp) i, aproximadament un 20% s'ha venut a la taquilla.

El 72897 ha estat força repartit i també s'han venut 60 sèries a Punta Umbría (Huelva) i 45 sèries a Granada. Igualment s'han repartit sèries a Bilbao, O Grove (Pontevedra), Madrid i Boñar (Lleó). La grossa de Nadal està dotada amb 400.000 euros cada dècim, 4 milions d'euros la sèrie. El premi s'ha cantat a les 12.02 hores.

Comenta aquest article