Cultura

Teatre

La Teca presentarà l'espectacle «Lletra i música» amb els Oncle's Band i el conte de Nadal de Charles Dickens

Per Redacció

Cartell de l'actuació dels Oncle's Band per aquest proper cap de setmana
Cartell de l'actuació dels Oncle's Band per aquest proper cap de setmana | Cedida

Els propers 26 i 27 de desembre, la Teca Teatre presentarà l'espectacle “Lletra i Música” amb els Oncle’s Band. Serà a les 19:30 hores al Teatre del Casal Parroquial de l'església de Sant Pere. Les entrades es poden comprar a taquilla el mateix dia de l’espectacle una hora abans per 5 euros. El grup de teatre cambrilenc havia creat l’espectacle per Sant Jordi però la situació sanitària va obligar a cancel·lar l’activitat. El muntatge va començar com un joc entre els membres de l’entitat en què l’atzar va actuar per connectar els llibres amb la banda sonora de la seva vida.

Representació del conte de Nadal

D'altra banda, el 3 de gener la Teca Teatre també representarà el Conte de Nadal de Charles Dickens interpretat per Jordi Francesc, amb versió, direcció i traducció de Francesc Cerro-Ferran. Serà una ocasió única per poder gaudir d'un espectacle que transmetrà a l'espectador el veritable sentit del Nadal, la recreació per via de la paraula del més pur ambient dickensià i dels seus entranyables personatges. Les entrades es poden comprar a taquilla per 8 euros el mateix dia de l’espectacle.

Per accedir al Teatre del Casal és obligatori de l’ús de mascareta quirúrgica o FP2. No s’acceptaran mascaretes de tela.

"Un conte de Nadal" es representarà el dia 3 de gener

 

Comenta aquest article