Informació general

Solidaritat

Neix l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada amb una donació de 16.000 euros a entitats locals

Per Redacció

Donació de 350 peces de roba de protecció, bates, gorres i peücs al CUAP Reus
Donació de 350 peces de roba de protecció, bates, gorres i peücs al CUAP Reus | Cedida

Finalitzant el que ha sigut el pitjor any de la història per al turisme a la província de Tarragona, un grup d'empreses de l'allotjament turístic de la Costa Daurada ha creat l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada. Aquesta associació benèfica neix amb l'objectiu d'organitzar esdeveniments 100% solidaris. Així, tot el que es recapti en aquestes cites es donarà, principalment, a entitats socials del territori i d’altres associacions o fundacions que investiguin per a la cura de malalties.

En aquest primer any, molt complicat per al sector turístic, però també per la impossibilitat d'organitzar esdeveniments populars, l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada ha decidit fer una donació de 6.000 euros a l’empresa Nilcar Tapisseria SL per a la confecció de material sanitari i EPIS que s’han entregat a diversos centres de la salut de la província de Tarragona. A més, també s'ha fet una donació de 10.000 euros destinada a Càritas Salou en memòria de Joan Roig, molt involucrat en aquesta entitat, i qui va ser un dels primers hotelers de Salou regentant l'hotel Mònaco, molt estimat i valorat per tot el que va fer pel turisme i també pel municipi i els habitants de Salou.

L'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada és una associació sense ànim de lucre oberta a la participació i col·laboració de tots aquells empresaris del sector de l'allotjament de la zona.

Comenta aquest article