Societat

El «Christmas Garden Market» del Parc Samà obre les seves portes

Es tracta d'una iniciativa impulsada pels gestors del Parc Samà, juntament amb les associacions comercials cambrilenques –VilaCentre, Unió de Botiguers i Xarxa de Port–, el Departament de Promoció Econòmica, el Patronat de Turisme i Cambrils Obert

Per Berta Ruiz

Imatge de la projecció de llums i so a l'edifici del palau del Parc Samà, aquest passat dissabte a la tarda
Imatge de la projecció de llums i so a l'edifici del palau del Parc Samà, aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Des del passat divendres ja es pot visitar el 'Christmas Garden Market' al Parc Samà. Es tracta d'una iniciativa impulsada pels gestors del Parc Samà, juntament amb les associacions comercials cambrilenques –VilaCentre, Unió de Botiguers i Xarxa de Port–, el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme i Cambrils Obert. El 'Christmas Garden Market' del Parc Samà s'ha inspirat en els Christmas Garden que es realitzen en altres jardins botànics d'Europa.

Es tracta d'un esdeveniment a l'aire lliure en plena natura que ofereix als visitants dues visites: al matí, de 10 a 14 hores, s'obren les 14 hectàrees de jardí històric i el seu itinerari circular de 3,5 quilòmetres, mentre que a la tarda/nit, de 17 a 21 hores, estan disponibles quatre hectàrees amb un itinerari de 1,5 km. Els visitants poden passejar lliurement pel recinte, pels jardins del parc i observar les diferents espècies animals que hi habiten. També s'ha instal·lat il·luminació especial pel recinte i a la tarda-vespre, es projecta un espectacle de llums i so a l'edifici del palau. En un altre espai del parc s'han muntat diferents estands comercials amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat.

Els propers dies de mercat fix són el 26 i 27 de desembre i el 1, 2 i 3 de gener, la resta dels dies hi haurà oferta d'alguns comerços locals.