Cultura

Música

Rita Payés & Joan Fort Quartet ofereix el seu repertori de jazz al teatre del Casal Parroquial

Per Berta Ruiz

Un moment del concert d'ahir al vespre
Un moment del concert d'ahir al vespre | Berta Ruiz

El teatre del Casal Parroquial de l'església de Sant Pere va acollir, ahir al vespre, l'actuació de Rita Payés & Joan Fort Quartet, emmarcada en la XII Mostra de Jazz de Cambrils. Després de diversos canvis de dates pels tancaments i per les restriccions, ahir, finalment, es va poder celebrar aquest concert que, juntament amb el d'aquest vespre a la Cripta a càrrec de Manel Fortià Trio feat. Raphael Pannier clouen la mostra d'enguany. Amb totes les mesures de seguretat, el públic assistent va poder gaudir del repertori d'aquest jove quartet liderat per la trombonista i cantant Rita Payès –apadrinada per Joan Chamorro–, el guitarrista tarragoní Joan Fort, juntament amb el contrabaixista Pedro Campos – i Jordi Pallarés -del Perelló- a la bateria.

La Rita Payés i en Joan Fort es coneixen a Barcelona l’estiu del 2015, ciutat on els dos resideixen actualment. A mesura que es coneixen i comencen a tocar junts, decideixen formar un duo on deixen ben clara la seva passió en comú pels estàndards de jazz. En la seva proposta musical, el quartet de la Rita Payés i en Joan Fort van oferir al públic un viatge sonor pel repertori del món jazzístic, incloent-hi sempre pinzellades d'altres músiques del món.

Cal destacar que, donades les restriccions de mobilitat comarcal, des de Cambrils la mar de jazz es va decidir transmetre el concert d'ahir en streaming, gràcies al suport de l’empresa de telecomunicacions local ICC Telecom (www.icctelecom.es). El concert es va difondre a través de les xarxes socials de Cambrils la mar de jazz (youtube i facebook) i també a través del grup de facebook Cambrils en Positiu.

 

Comenta aquest article