Societat

Comerç

Es posa en marxa, avui, el «Christmas Garden Market» amb una trentena de comerços locals al Parc Samà

Els gestors Parc Samà i el teixit comercial cambrilenc tornen a unir esforços al 'Christmas Garden Market' amb prop d'una trentena d'ofertes de comerç local del 18 a el 30 de desembre –excepte el 24 i 25–, i del 1 a el 5 de gener

Per Redacció

Imatge del parc Samà amb els efectes de llum que s'hi podran veure
Imatge del parc Samà amb els efectes de llum que s'hi podran veure | Cedida

Els gestors Parc Samà i el teixit comercial cambrilenc tornen a unir esforços al 'Christmas Garden Market' amb prop d'una trentena d'ofertes de comerç local del 18 a el 30 de desembre –excepte el 24 i 25–, i del 1 a el 5 de gener. Novament, l'objectiu és dinamitzar l'economia de proximitat i mostrar la importància del consum local i la producció sostenible, a més de ser un exemple dels beneficis de la col·laboració publico-privada en temps de crisi per generar oportunitats.

El 'Christmas Garden Market' del Parc Samà s'ha inspirat en els Christmas Garden que es realitzen en altres jardins botànics d'Europa; es tracta d'un esdeveniment a l'aire lliure en plena natura que ofereix als visitants dues visites màgiques ambientades –mitjançant so i il·luminació singular–. Al matí, de 10 a 14 hores, s'obren les 14 hectàrees de jardí històric i el seu itinerari circular de 3,5 quilòmetres, mentre que a la tarda/nit, de 17 a 21 hores, estaran disponibles quatre hectàrees amb un itinerari de 1,5 km.

La iniciativa s'emmarca dins de les línies de recuperació econòmica recolzades per l'Ajuntament de Cambrils. La forta caiguda de la facturació de tots els sectors econòmics del municipi s'intenta pal·liar mitjançant accions transversals com aquesta impulsades des del Departament de Promoció Econòmica, el Patronat de Turisme i Cambrils Obert. Les associacions comercials Vila Centre, Unió de Botiguers i Xarxa de Port col·laboren en la idea del 'Christmas Garden Market', que rep el suport d'altres empreses com Yzaguirre, Mercedes-Benz Autolica, Sant Miquel, Comaigua, Aneto, Secomsa, Celler Rosell Mir, XL Produccions i Flors Els Pins.

Els dies de mercat fix són el 18, 19, 20, 26, 27 de desembre i el 1, 2 i 3 de gener, la resta dels dies hi haurà oferta d'alguns comerços locals. Els organitzadors han adaptat un estricte protocol de seguretat.

L’Apunt

Entrades i preus

Prevenció sanitària

La garantia de la salut dels visitants i el personal és la principal prioritat. protocols:

-Venda d'entrades en línia amb control de visitants

-Accés amb control de temps i aforament limitat a 600 persones

-Sistema d'itinerari unidireccional, control de distància de seguretat entre visitants amb controladors, punts amb desinfectant, obligació d'usar mascareta i rastreig dels visitants.

Preus

Al matí de 10 a 14 hores (entrades online ia taquilla de parc):

-Adults 10 €.

-Reduïda 6 €. (Nens 7-16 anys; Sènior> 65 anys, acreditats)

-Famílies 26 € (2 Adults + nens 7-16)

-Gratuïta per a nens <7, aturats, persones amb diversitat funcional, acreditats).

A la tarda de 17:00 a 21:00 (només entrades comprades online):

-Adults 10 €.

-Reduïda 6 €. (Nens 7-16 anys, Sènior> 65 anys, acreditats)

-Famílies 26 € (2 Adults + nens 7-16)

-Gratuïta per a nens <7, aturats, persones amb diversitat funcional, acreditats)

* Les entrades seran vàlides per horari de matí o horari de tarda (l'entrada per al matí no serà vàlida per a la nit). Els 'samalinos' -club de Parc Samà- tindran un 20% de descompte en l'entrada.

Comenta aquest article