Esports

Futbol sala

El Laguna cau golejat davant el Linyola, el líder del grup

Per Redacció

El Laguna va perdre davant el Linyola en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports
El Laguna va perdre davant el Linyola en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 2 - FS Linyola 9

El passat dissabte a la tarda, el Laguna va rebre la visita del líder invicte: el Linyola. Els cambrilencs van caure derrotats àmpliament davant d'un equip rival que va demostrar el seu potencial ofensiu. Els 3 minuts de joc, els visitants s'avançaven en el marcador, però només 6 minuts després arribava l'empat dels cambrilencs. Tan sols dos minuts després, el Linyola tornava a posar-se per davant en el marcador i, a partir d'aquí, es van mostrar molt contundents de cara a porteria. Dos minuts abans del descans, el Linyola feia dos gols més que deixaven l'1 a 4 provisional.

 Bon inici en la represa de la segona part, amb un Laguna que aconseguia retallar distàncies mitjançant Abel Garriga (2 a 4) aprofitant una errada del porter visitant. Això va donar ales als cambrilencs però la reacció dels lleidatans va arribar poc més tard  aconseguint una ratxa de gols des del minut 28 de joc i fins al final del partit, amb cinc gols més que deixaven el definitiu 2 a 9 i amb les bones sensacions d'un Laguna que va lluitar fins que el marcador es va posar definitivament inabastable.

Amb aquest resultat, el Laguna segueix en el penúltim lloc del grup. Aquest proper dissabte 19 de desembre, a les 17 hores, rebrà la visita del cuer, el Sant Sadurní. Un bona ocasió per als cambrilencs per treure un resultat positiu.

 

 

 

Comenta aquest article