Cultura

Música

Cambrils la mar de jazz transmetrà en streaming i de forma gratuïta el concert de Rita Payés & Joan Fort Quartet

Per Redacció

Imatge de Rita Payés & Joan Fort Quartet
Imatge de Rita Payés & Joan Fort Quartet | Cedida

Finalment i després de diversos canvis pel tancament de la cultura i per les restriccions en la mobilitat, la XII Mostra de Jazz de Cambrils arriba aquest cap de setmana a la seva fi amb una proposta doble: dissabte a les 20h al Teatre del Casal Parroquial hi haurà l’actuació de Rita Payés & Joan Fort Quartet i diumenge a les 19.30h, a la Cripta de l’Ermita es viurà el final d’aquesta edició amb Manel Fortià Trio feat. Raphael Pannier, dues actuacions de nivell amb aforament limitat, però encara amb algunes entrades a la venda a la plataforma www.entradium.com.

Des de Cambrils la mar de jazz es lamenta que el confinament comarcal impedirà a molts dels habituals del festival, que es desplacen des del Priorat o el Tarragonès de poder venir a Cambrils, ja que només ho podran fer les persones que resideixen a Cambrils i a la comarca del Baix Camp. Per aquest motiu i amb el suport de l’empresa de telecomunicacions local ICC Telecom(www.icctelecom.es), el concert de la Rita Payés& Joan Fort Quartet s’oferirà en directe gràcies a la transmissió en streaming que es podrà seguir a través de les xarxes socials de Cambrils la mar de jazz (youtube i facebook) i també a través del grup de facebook Cambrils en Positiu.

"Sempre hem volgut arribar al màxim de persones possibles i per això hem volgut oferir el nostre primer concert en directe obert a tot el món i de franc. A més, aquesta serà una prova pilot per a nosaltres,gràcies a la col·laboració d’una empresa del municipi, ICC Telecom, amb la qual esperem de poder continuar col·laborant en el futur", segons ha explicat Isaac Albesa, responsable de la programació.

Entrades de franc pels alumnes de vent de l’EMMC

També els alumnes de vent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) tindran l’entrada de franc per aquest concert sempre i quan estiguin acompanyats d’algun adult, que haurà de pagar l’entrada de 10 euros. La voluntat d’aquest acció és acostar una artista com la Rita Payés que encara es troba estudiant, però ja ha fet el salt a la música professional.

Mesures sanitàries i entrades

Tots els concerts del cicle tenen un preu de 10 euros d’entrada. Les entrades s’han d’adquirir de forma anticipada a la plataforma www.entradium.com i l’aforament dels dos locals s’ha reduït en un 50% mantenint el distanciament, l’obligatorietat del gel i de la mascareta durant tot el concert.

Comenta aquest article