Esports

Tir al plat

Medalla de bronze per al cambrilenc Antoni Ruiz Nat, com a membre de l'equip català, al campionat d'Espanya de fossat universal de tir al plat

Per Redacció

Podi del campionat d'Espanya per equips. Antoni Ruiz Nat és el segon per la dreta
Podi del campionat d'Espanya per equips. Antoni Ruiz Nat és el segon per la dreta | Cedida
El tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat va competir, aquest cap de setmana, al campionat d'Espanya absolut de fossat universal de tir al plat per equips, al camp de tir de la Federació Espanyola de la localitat granadina de Las Gabias. Ho va fer com a membre de l'equip català. Aquest estava format per tres tiradors –dos d'ells es van classificar pels resultats obtinguts durat l'any 2019– i el tercer, que va ser el cambrilenc, va ser seleccionat per ser el tirador més en forma del moment al quedar classificat en la primera posició del rànquing de 2020.
 
La tirada va ser molt dura per la meteorologia adversa durant tot el cap de setmana: dissabte va ploure i ahir diumenge també va ser una jornada complicada per la boira. Malgrat les dificultats, l'equip català va assolir la tercera posició –medalla de bronze– per darrere d'Extremadura que es va endur el campionat i Castella i Lleó que va ser segona. A nivell individual, el tirador cambrilenc va assolir la desena posició de la classificació general.
 
De cara a l'any vinent, Antoni Ruiz Nat formarà part de l'equip català com a primer tirador i prendrà part a totes les tirades estatals que se celebrin.
 

Comenta aquest article