Informació general

Agricultura

L'empresa Verdcamp Fruits, reconeguda amb un dels Premis BBVA als Millors Productors Sostenibles de l'Estat

Per Redacció

Imatge d'alguns productes que ofereix l'empresa cambrilenca
Imatge d'alguns productes que ofereix l'empresa cambrilenca | Cedida

L'empresa cambrilenca Verdcamp Fruits ha estat reconeguda amb un dels sis Premis als Millors Productors Sostenibles que ha impulsat el BBVA en col·laboració amb El Celler de Can Roca per donar visibilitat als productes locals compromesos amb el medi ambient i la producció responsable. Les fruites i verdures d’aquesta empresa cambrilenca formaran part d’una de les cistelles de temporada del projecte de BBVA "Gastronomia sostenible", que dóna suport al petit productor i promou la cuina saludable.

Verdcamp Fruits ha estat seleccionada d’entre més de 60 candidats de tot el territori espanyol. BBVA ha reconegut el compromís en matèria de sostenibilitat d’un total de sis productors. A més d’aquesta empresa cambrilenca, l’entitat financera ha premiat els productes lactis de Los Caserinos (Astúries); les fruites de Pomona Fruits (Lleida) i Mirabel Do Rosal (Pontevedra); les carns de Carnísima (Osca); i els cereals i la fruita seca de La Junquera (Múrcia).

Verdcamp Fruits és una empresa familiar hortofructícola que en l’actualitat compta amb més de 300 hectàrees de cultius, de les quals la meitat són ecològiques i amb alt valor sostenible.

 

Comenta aquest article