Atletisme

Podi de les germanes Maria i Emma Taggi al 54è Cros de Granollers

Imatge de la Maria Taggi, en primer terme, durant la disputa del Cros
Imatge de la Maria Taggi, en primer terme, durant la disputa del Cros | Cedida

Els voltants de la pista d’atletisme de Granollers va aplegar, el passat diumenge 6 de desembre, vora 800 atletes que van prendre part al 54è Cros de Granollers. La sortida i arribada es trobaven a la mateixa pista, mentre que el recorregut transcorria per un parc a tocar de la instal·lació. Es tractava de la primera cursa de cros que es disputava després del començament de la pandèmia, tant a nivell català com estatal.

Representant al Club Atletisme Cambrils hi van prendre part les germanes Maria i Emma Taggi, que van tenir una magnífica actuació. La Maria participava a la categoria S-16, amb més de 50 atletes inscrites. Des del primer moment es va situar en posicions capdavanteres. A mitja cursa es van definir les posicions del podi, amb tres atletes destacades de la resta. Una d'elles era la Maria, que va arribar en 3a posició darrera de dues atletes que havien estat medallistes al passat Campionat d'Espanya.

L'Emma prenia part a la cursa de la categoria S-14, amb més de 60 atletes inscrites. Seguint les petjades de la seva germana gran, es va situat en posicions capdavanteres des del primer moment. A la darrera part del recorregut es va situar en primera posició que va mantenir fins els darrers metres, on va ser sobrepassada a l'esprint per l'atleta que anava en 2a posició. Elles dues van participar a la darrera edició, tot just fa un any, a la mateixa categoria. La Maria acabava en 6a posició, mentre que l'Emma entrava a meta en 27a posició. Una clara progressió a l'alça.

Uns magnífics resultats, reflex del treball continuat tot i els problemes derivats de la pandèmia i als de no poder disposar de la pista d'atletisme per a efectuar entrenaments.

L'atleta cambrilenca Emma Taggi, a la dreta de la imatge en primer terme, durant la cursa