Societat

Educació

L'institut Ramon Berenguer IV celebra la seva II Lliga de debat

Per Redacció

Imatge d'un dels equips guanyadors de la Lliga de debat
Imatge d'un dels equips guanyadors de la Lliga de debat | Cedida

Durant el passat mes de novembre es va celebrar la II Lliga de debat interna de l’institut Ramon Berenguer IV de Cambrils. L’alumnat del segon cicle de l’ESO i de Batxillerat va preparar –amb l’ajuda dels Departaments de Ciències, Economia i Llengua–, l’argumentació necessària per debatre sobre la qüestió: "És compatible el creixement de l’economia global amb el respecte al medi ambient?".

Des de les diferents matèries van buscar arguments per preparar la seva postura i van treballar l’oratòria i el debat, tenint en compte tots els aspectes no verbals. Després de les diverses eliminatòries, es van realitzar les finals corresponents d’ESO i de Batxillerat, d’on van sortir guanyadors els equips de 4t d’ESO B, format per la Judit Torné, la Joana Barragán, el Pol Ruiz i el Daniel Portillo, i de 2n de Batxillerat A, format per la Mariel Touzet, la Claudia Mensa, l’Àlex Coll, la Salomé Cooper i l’Anna Maria Zakreva.

Des del centre cambrilenc volen felicitar a tot l’alumnat participant per la feina que ha realitzat durant les setmanes preparatòries i durant els debats, mostrant una gran capacitat de treball en equip i d’argumentació.

Diferents imatges de la celebració dels debats al pati de l'institut

 

Comenta aquest article