Informació general

Residus

Al Camp Residu Zero organitzarà, aquest diumenge, una recollida de residus simultània a Cambrils, Tarragona, Reus i Valls

A Cambrils, la zona de neteja serà el barranc de la Mare de Déu del Camí i es comptarà amb el suport del grup de neteja local TakingRubbish

Per Redacció

Cartell de la jornada de recollida de residus d'aquest proper diumenge
Cartell de la jornada de recollida de residus d'aquest proper diumenge | Cedida

Al Camp Residu Zero torna a l'acció aquest proper diumenge 13 de desembre. Davant les restriccions de mobilitat, es realitzarà una recollida de residus simultània a diversos municipis del Camp de Tarragona. Concretament es faran dues a Reus (a la zona de l'institut Domènech i Montaner i al Camí del Molinet), al camí del Loreto de Tarragona, als Torrents de Valls i al barranc de la Mare de Déu del Camí de Cambrils. Aquesta última compta amb el suport del grup de neteja local @TakingRubbish.

 
Els interessats en participar en aquesta recollida, titulada #ResiduZeroChallenge, hauran d'enviar un correu a alcampresiduzero@gmail.com dient a quin municipi es vol participar i es donarà tota la informació necessària per la neteja. Per mantenir la seguretat dels voluntaris, es faran grups de 6, s'haurà de portar mascareta i es mantindrà la distància de seguretat en tot moment. 
 
Al Camp Residu Zero és una entitat que treballa per aconseguir uns espais verds lliures de brossa i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta. Aquesta entitat porta un any i mig realitzant recollides de residus arreu del Camp de Tarragona.
 
Per a més informació es pot visitar la pàgina web de l'entitat o les seves xarxes socials:
Instagram @alcampresiduzero 
Twitter @alcampresidu0

Comenta aquest article