Informació general

José Luis Notario deixa la PLIC i passarà al grup dels no adscrits

Per Judit Pinazo



José Luis Notario, a l'esquerra de la imatge, junt amb el president i la resta de regidors de la PLIC, el passat 22 de febrer, en la presentació de la nova seu de la PLIC
El fins ara regidor de la PLIC José Luis Notario passarà a formar part del grup dels no adscrits. En el ple extraordinari que se celebrarà demà al migdia es donarà compte d'aquesta baixa del regidor al grup de la PLIC. Notario va prendre aquesta decisió a finals de la setmana passada i segons declaracions que ha fet l'exmembre de la PLIC a Revista Cambrils Diari Digital "la decisió ha estat meditada i els principals motius són per discrepàncies amb la resta de regidors del grup". Segons Notario, en la formació es donava prioritat a d'altres aspectes que no pas a les tasques pròpies dels regidors "vaig intentar parlar amb Xavier Martí, però no va tenir les portes obertes i això em va fer decidir a marxar de la formació".

José Luis Notario explicava que durant molt temps ha estat cobrint comissions que no li pertocaven i això responia a que els altres regidors donaven prioritat als seus interessos laborals "crec que s'han de complir les obligacions polítiques que tenim com a regidors i això no es feia". Per altra banda, Notario denuncia també que sovint no se'l informava sobre algunes decisions de partit. Tot plegat, segons Notario, ha provocat que "hagi perdut la confiança".

José Luis Notario no té previst passar a una altra llista electoral, tot i que afirma que ha rebut "ofertes interessants".

Per la seva banda, la PLIC ha manifestat que respecta aquesta decisió de José Luis Notario, una decisió que en cap cas afecta la tasca que està portant a terme la formació independent.

Comenta aquest article