Camp

Oci

PortAventura tampoc obrirà per Nadal i dona per acabada la temporada

El resort té previst iniciar la campanya del 2021 el proper 27 de març

Per ACN

Part frontal del tren del Dragon Khan, amb usuaris amb mascareta, el primer dia d'obertura de PortAventura, el 8 de juliol
Part frontal del tren del Dragon Khan, amb usuaris amb mascareta, el primer dia d'obertura de PortAventura, el 8 de juliol | ACN (Eloi Tost)

PortAventura World ha donat per acabada la temporada d'enguany. El parc temàtic tenia previst tornar a rebre clients el 21 de desembre, sempre que les condicions sanitàries ho permetessin, però l'evolució del coronavirus els ha fet desistir. "Les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per contenir la covid-19 no ens permeten obrir el nostre resort per Nadal", ha indicat l'empresa en un comunicat. De fet, el parc ha ajornat diverses vegades la data prevista d'obertura. Així, els esforços se centren en tornar a l'activitat el proper 27 de març del 2021, han apuntat. La del 2020 ha estat la temporada més curta de la història del parc, que només ha pogut obrir des del 8 de juliol fins el 16 d'octubre, i sempre amb restriccions d'aforament a causa de la pandèmia.

Comenta aquest article