Societat

Comerç

El Parc Samà acollirà la primera edició del «Christmas Garden Market»

Per Redacció

Els jardins del Parc Samà acolliran la primera edició del «Christmas Garden Market»
Els jardins del Parc Samà acolliran la primera edició del «Christmas Garden Market» | Cedida

Després dels bons resultats del 'Samà Slow Market' el passat mes d'agost, els gestors del Parc Samà i el teixit comercial cambrilenc tornen a unir esforços en el 'Christmas Garden Market' que tindrà lloc al Parc Samà del 18 a el 30 de desembre –excepte el 24 i 25–, i del 1 a el 5 de gener. Els dies de mercat fix són el 18, 19, 20, 26, 27 de desembre i el 1, 2 i 3 de gener, mentre que la resta dels dies hi haurà oferta d'alguns comerços locals. Hi participaran una trentena de comerços. Novament, l'objectiu és dinamitzar l'economia de proximitat i mostrar la importància del consum local.

El 'Christmas Garden Market' del Parc Samà s'ha inspirat en els Christmas Garden que es realitzen en altres jardins botànics d'Europa; es tracta d'un esdeveniment a l'aire lliure en plena natura que ofereix als visitants dues visites ambientades, –mitjançant so i il·luminació singular–, en una ambientació nadalenca on podran adquirir els seus regals. Al matí, de les 10 a 14 hores, s'obriran les 14 hectàrees del jardí històric i el seu itinerari circular de 3,5 quilòmetres, mentre que a la tarda/nit, de les 17 a les 21 hores, estaran disponibles quatre hectàrees amb un itinerari de 1,5 km.

La iniciativa s'emmarca dins de les línies de recuperació econòmica recolzades per l'Ajuntament de Cambrils, impulsades des del Departament de Promoció Econòmica, el Patronat de Turisme i Cambrils Obert. Les associacions comercials VilaCentre, Unió de Botiguers i Xarxa de Port col·laboren en la idea del 'Christmas Garden Market', que rep el suport d'altres empreses com Yzaguirre, Mercedes-Benz Autolica, Sant Miquel, Comaigua, Aneto, Secomsa, Celler Rosell Mir, XL Produccions i Flors Els Pins.

L’Apunt

Entrades i preus

Entrades

-Venda d'entrades en línia amb control de visitants

-Accés amb control de temps i aforament limitat a 600 persones

-Sistema d'itinerari unidireccional, control de distància de seguretat entre visitants amb controladors, punts amb desinfectant, obligació d'usar mascareta i rastreig dels visitants.

Preus

Al matí de 10 a 14 hores (entrades online i a taquilla de parc):

-Adults 10 €.

-Reduïda 6 €. (Nens 7-16 anys; Sènior> 65 anys, acreditats)

-Famílies 26 € (2 Adults + nens 7-16)

-Gratuïta per a nens <7, aturats, persones amb diversitat funcional, acreditats).

A la tarda de 17:00 a 21:00 (només entrades comprades online):

-Adults 10 €.

-Reduïda 6 €. (Nens 7-16 anys, Sènior> 65 anys, acreditats)

-Famílies 26 € (2 Adults + nens 7-16)

-Gratuïta per a nens <7, aturats, persones amb diversitat funcional, acreditats)

* Les entrades seran vàlides per horari de matí o horari de tarda (l'entrada per al matí no serà vàlida per a la nit). Els 'samalinos' -club de Parc Samà- tindran un 20% de descompte en l'entrada.

Comenta aquest article