Informació general

Enllumenat

L'encesa de l'enllumenat de Nadal es farà amb un acte virtual

L'encesa es farà aquest divendres, 4 de desembre, a les 18 hores, i es podrà seguir en directe a través d’Instagram Live @ajcambrils

Per Redacció

Un moment de l'encesa dels llums de Nadal de l'any passat
Un moment de l'encesa dels llums de Nadal de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Enguany, se celebrarà un acte virtual d’encesa de l’enllumenat de Nadal. Serà aquest divendres, 4 de desembre, a les 18 hores, i es podrà seguir en directe a través d’Instagram Live @ajcambrils, escoltar-lo durant el cap de setmana i dilluns a Ràdio Cambrils o recuperar-lo posteriorment a les xarxes socials de l’Ajuntament. L’acte començarà amb la lectura dels desitjos de Nadal per part de l’alcaldessa, Camí Mendoza, i la regidora de Festes, Cinta Ballesté.

Com cada any, l’acte comptarà amb la participació les set escoles de primària de Cambrils (Bòbila, Cambrils, Guillem Fortuny, Joan Ardèvol, Marinada, Mas Clariana i Cardenal Vidal i Barraquer), la Coral Infantil Verge del Camí i l’Escola Municipal de Música, però en aquesta ocasió serà a través d’un vídeo que han enregistrat els nens i nenes amb els seus desitjos. L’acte acabarà amb un vídeo de la Nadala «Quan somrius» a càrrec d’Eulàlia Canals, del cor de cambra de l’Escola de Música.

Increment de decoracions i llums de Nadal

Enguany el Departament de Serveis Generals de l’Ajuntament ha tret a licitació un contracte per incrementat els motius de Nadal que guarniran els carrers del municipi amb la incorporació de més de 130 nous ornaments, arbres de Nadal i fils de led per decorar arbres i palmeres o resseguir escultures o edificis. Aquests nous elements de lloguer s’afegeixen als 341 motius i 7 arbres propietat de l’Ajuntament, que s’estan col·locant des de principis de novembre per tot el municipi.

La mateixa empresa adjudicatària del contracte també s’ha encarregat del muntatge i desmuntatge dels llums propietat de l’Ajuntament i repararà totes les incidències que puguin sorgir durant les festes. Les noves garlandes i els seus components elèctrics són biodegradables i les estructures de les decoracions són reciclades.

Comenta aquest article