Informació general

S'obre la convocatòria d'ajuts a famílies nombroses per a la subvenció de les taxes d'aigua, escombraries i clavegueram

Per Redacció

Com cada any, l’Ajuntament de Cambrils concedirà la subvenció de la taxa d’aigua corresponent als rebuts de l’any 2006 a famílies nombroses. Les condicions per acollir-se a aquesta subvenció són ser propietaris de l’habitatge, titulars d’un contracte d’arrendament o titulars d’un dret real d’usdefruit, i que reuneixin els requisits generals i específics detallats a les bases de la convocatòria.

L'Ajuntament també concedirà la subvenció de la taxa d’escombraries i clavegueram de l'any 2006  a persones que tinguin un grau de minusvalidesa del 65% o més i també a famílies nombroses.

La finalitat d’aquestes subvencions de caràcter anual és contribuir al pagament de la despesa corresponent al 2006 originada tant de la taxa d’aigua com de la taxa d’escombraries i clavegueram.

Les sol·licituds d’aquestes convocatòries es poden presentar fins al proper 30 d’abril de 2007, degudament signades, a l’OAC de l’Ajuntament de Cambrils i hauran d’anar acompanyades de la documentació necessària per acreditar la situació econòmica del sol·licitant i els requisits indicats a les bases.

Els interessats poden rebre més informació a les oficines de l’OAC, al Departament de Benestar Social (al carrer de Sant Plàcid, 5) i a la pàgina web de l’Ajuntament <www.cambrils.org>, dins de la secció del Departament de Benestar a l'apartat "Ajuts i subvencions", on trobaran les bases i els impresos de sol·licitud.

Comenta aquest article