Esports

Victòries de l'Oleastrum, el Vilafortuny i el Cambrils CH en la jornada esportiva d'aquest cap de setmana

Per Redacció

 
 
 
A la foto superior, imatge del partit disputat entre l'Oleastrum i el Bonavista. Al mig, imatge del partit entre el Vilafortuny i La Floresta i, a sota, del partit disputat entre el CB Cambrils i el CB Martorell
Futbol

Territorial Preferent

Santfeliuenc 2 - FC Cambrils 1

El Cambrils va tornar a caure derrotat, per segona jornada consecutiva. El Santfeliuenc vaavançar-se en el marcador ben aviat, de penal en el minut 12 de la primera part. El FC Cambrils va intentar acostar-se en el marcador, però va disposar de poques ocasions clares de gol. En la segona part, els cambrilencs van introduir alguns canvis en l'equip, per aconseguir una major intensitat en el seu joc, i aconseguir empatar el partit. En els minuts de major ofensiva del Cambrils, l'equip local va tornar a marcar, al contracop, per obra de Higueras. Lluís del Cambrils va retallar distàncies, però no es va aconseguir la remuntada.

Primera Territorial

Oleastrum 2 - Bonavista 0

L'Oleastrum i el Bonavista van oferir un partit poc vistós, amb poques ocasions de gol. L'equip local es va avnçar al marcador al minut 7 de partit. Va tocar patir durant una bona part de la segona part fins que, finalment, l'Oleastrum va marcar el gol de la tranquil·litat gairebé al final del partit. Els gols de l'Oleastrum van ser obra de Gabi al minut 7 de partit i David Martí al minut 89.

Tercera Territorial

Vilafortuny 2 - La Floresta 1

El Vilafortuny va sumar una nova victòria a casa contra la Floresta, el sisè classificat del grup. El Vilafortuny va avançar-se en el marcador, en la primera part del partit. En el segon període, la Floresta va aconseguir la igualada. En els darrers instants del partit, el Vilafortuny va fer el gol de la victòria, en un encontre molt disputat i igualat fins als últims minuts. Amb aquest resultat, el Vilafortuny recupera la segona posició de la classificació –a 12 punts del primer, el Despertaferro–, gràcies a la seva victòria i l'empat entre el Vallmoll i l'Alcover, tercer i quart classificat. En la propera jornada, el Vilafortuny s'enfrontarà al Vandellòs, penúltim classificat.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 69 - CB Martorell 79

El sènior A del CBC va encaixar una derrota ahir a casa contra el CB Martorell –tercer classificat del grup–. El CB Cambrils va fer una bona defensa durant tot el partit, una defensa zonal. Les dues primeres parts van ser força igualades, tot i que el CB Matorell va dominar en el marcador durant tot el partit. Al descans, però, van marxar amb una renda mínima de tant sols 2 punts (39 a 41). Tot i l'esforç físic en defensa, els cambrilencs no van poder evitar els 12 triples que va anotar l'equip barceloní, que també van mostrar molta solidesa en defensa, tant en els rebots com tancant els llançaments de l'equip local. En els dos darrers quarts, el rival va controlar molt bé els parcials i va endur-se la victòria.

Sènior masculí B

CB Cambrils 54 - AE Montblanc 76

L'equip sènior masculí B del CBC va perdre ahir a casa contra l'AE Montblanc, el primer classificat del seu grup. L'equip cambrilenc sempre va anar a remolc del joc dels visitants, que va dominar en el marcador des del principi al final. En els dos primers quarts, però, el resultat va anar sempre molt igualat, marxant al descans amb només 7 punts de desavantatge pel Cambrils. En la represa del tercer quart, els parcials es van igualar més. En els 10 minuts finals, l'AE Montblanc va pressionar molt més en atac i va doblar en punts a l'equip cambrilenc en el darrer quart. Finalment, clara victòria per als visitants per 22 punts.

Futbol sala

Mediterrani - G. Sirvent 3 -  Moboka Reus UE 3

Les baixes per lesió, un total de 4, van condicionar els resultat del partit que aquest passat dissabte va enfrontar el Mediterrani - G. Sirvent i el  Moboka Reus UE. El jugadors Marce, Óscar i Luis estaven lesionats i el jugador Pepe, va estar també absent per motius laborals. El partit va estar molt obert fins a l'últim moment i amb polèmica pel tercer gol de l’equip visitant, ja que semblava que no havia entrat.

El primer equip té pendent disputar el partit  contra el Riudoms, que s’havia de jugar el passat 10 de març i de moment està aplaçat.

Mediterrani - La Farga B 2 – UE Immaculada Reus 4

El Mediterrani B segueix en la seva tònica habitual de resultats, sense confiança i amb poc poder de reacció. A aquesta mala ratxa cal afegir-hi que el primer equip del Mediterrani agafa jugadors del segons equip per suplir les baixes que tenen actualment i això afecta als resultats del segon equip.

Hoquei

Cambrils CH 6 - Juneda 1

El Cambrils CH va enfrontar aquest cap de setmana un partit important contra el Juneda i va aconseguir un resultat molt positiu en un partit on hi van haver 7 gols, 6 dels quals a favor de l'equip cambrilenc. Els encarregats de fer-los van ser Joan Recasens, amb tres gols, Òscar Garcia que en va fer dos i Jordi Carbó que en va fer un. Tot i el bon resultat, destacar que el Cambrils CH no ho tenia fàcil, ja que tenia dos jugadors sancionats i un de lesionat. Tot i això va controlar el partit en tot moment. El proper partit serà divendres, que rebrà a casa al Mollerussa.

Comenta aquest article