Informació general

Un autobús de l’empresa Plana s’encalla a l’entrada d’una rotonda a la rambla de Jaume I

Per Èlia Bellmunt



L'autobús es va quedar encallat a l'entrada a la rotonda
Un autobús de l’empresa Plana, que cobria la línia Cambrils-Tarragona, va quedar-se encallat A l’entrada de la rotonda situada a la confluència de la rambla de Jaume I i el carrer de les Drassanes a quarts de quatre de la tarda del passat dissabte 17 de març.

L’autobús, que circulava per la Rambla en direcció al Club Nàutic, va quedar encallada a la mitjana en voler esquivar una furgoneta que estava aparcada al lateral de la Rambla, en una zona de càrrega i descàrrega, però que envaïa part del carril de circulació. En poca estona es va formar una cua de vehicles, que van fer sonar la botzina repetidament. El conductor de l’autobús i alguns dels passatgers van baixar de l’autobús per comprovar què havia passat.

Mentrestant, alguns dels cotxes que feien cua van optar per fer marxa enrere i accedir a aquesta rotonda pel carril contrari, és a dir, per l’altre costat de la mitjana on havia quedat encallat l’autobús.

Els cotxes que circulaven per la rotonda i que volien abandonar-la tot agafant la sortida de la Rambla en direcció a la plaça d'Aragó van trobar-se que hi havia cotxes que els venien de cara. Val a dir que no es va produir cap col·lisió entre els cotxes, ja que els que circulaven per la rotonda van esperar que acabessin de passar tots els vehicles que anaven en contra direcció fins que van deixar el carril lliure.

Finalment, l’autobús va recular uns metres i va tornar a passar pel mateix lloc amb èxit, sense topar amb la furgoneta ni la mitjana. La incidència es va resoldre en poc més de mitja hora, recuperant-se la normalitat del trànsit.

Comenta aquest article