Futbol sala

El Laguna perd per la mínima a la pista de l'Alcoletge, en un partit que es va deixar escapar en els últims minuts de joc

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna, aquest passat mes d'octubre
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna, aquest passat mes d'octubre | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

Alcoletge 4 - CFS Laguna 3

El Laguna va caure derrotat a la pista de l'Alcoletge, per la mínima, en un partit que es va deixar escapar en els últims minuts de joc. La primera part va acabar amb un empat sense gols, però en la represa es van anotar un total de set per part d'ambdós equips. De fet, les coses es van posar molt de cara per als cambrilencs quan, en el primer minut de joc del segon període, Moreno avançava el Laguna i només dos minuts després, Emilio Utrera situava un esperançador 0 a 2. La renda de dos gols va durar ben poc, perquè en el minut següent, els locals escurçaven distàncies. El Laguna es va tornar a sobreposar i tan sols dos minuts després, novament Emilio Utrera, feia el tercer dels cambrilencs i el segon del seu compte particular. A partir d'aquí, l'Alcoletge va posar setge a la porteria rival i instants després retallaven diferències, 2 a 3. En els últims quatre minuts finals, els locals van anar a per totes i van aconseguir capgirar el marcador amb dos gols que deixaven el definitiu 4 a 3.

Amb aquesta nova derrota, el Laguna se situa en el penúltim lloc de la classificació amb 4 punts, fruit d'una victòria, un empat i tres derrotes. Aquesta propera jornada, l'equip cambrilenc descansa.