Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitat cultural

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reprèn l'activitat cultural amb limitacions

També ha ampliat els serveis presencials a les biblioteques municipals

Per Redacció

La Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant
La Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Amb l’entrada en vigor de la primera fase de la desescalada a Catalunya pel que fa a les restriccions per la COVID-19, aquesta setmana es reprendrà la programació cultural municipal a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Així doncs, el Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant tornarà a obrir portes per acollir unes sessions de cinema (dijous, 26 de novembre, a les 19 h; i dissabte, 28 de novembre, a les 18 h), una sessió de conta contes (divendres, 27 de novembre, a les 18 h) i una obra de teatre (diumenge, 29 de novembre, a les 18 h). Més detalls, en la pàgina web www.culturaalabast.cat

En compliment de les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, es limitarà l’aforament al 50% en tots els equipaments culturals municipals.

Aquesta setmana les biblioteques municipals recuperaran també gran part de la seva activitat. Avui dilluns 23 de novembre, tant la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant com la Biblioteca Jaume Jardí i Gil de Vandellòs ja han obert al públic amb més serveis presencials. Cal tenir en compte que fins al moment, des del dia 2 de novembre, només oferien servei de préstec i retorn de documents.

Amb l’obertura progressiva d’activitats establerta pel govern de la Generalitat de Catalunya, ara hi haurà accés lliure a les sales de lectura i de consulta dels documents i dels diaris i revistes; i a l’espai dels ordinadors. També es podran dur a terme a les biblioteques municipals activitats, respectant sempre la limitació d’aforament al 50% de la capacitat autoritzada en condicions de normalitat.

En tots dos equipaments municipals, els usuaris i usuàries hauran de dur mascareta i utilitzar els dispensadors d’hidrogel i les catifes higièniques. Als punts de consulta dels documents, les cadires estaran separades, per garantir la distància mínima de seguretat; i els documents que es consultin, un cop s’hagin deixat, es continuaran apartant durant 48 h abans de ser retornats als prestatges o incorporats a la col·lecció.

Es mantenen els horaris d’obertura de les bibilioteques: a l’Hospitalet de l’Infant, els dilluns, de 16 a 20 h; i de dimarts a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. I a Vandellòs, els dilluns i dijous, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h; els dimarts i dimecres, de 17 a 20 h; i els divendres, de 16 a 19 h.

Comenta aquest article