Cultura

Música

La cambrilenca Irene Colmenero seleccionada com a semifinalista del concurs musical «Cover» de TV3

La jove cantant de 18 anys ha versionat la cançó "Volcans" del grup Buhos. Aquest nou concurs de talents es transmet únicament per les xarxes socials

Per Andreu Dalmau

Captura d'imatge del vídeo d'Irene Colmenero al programa "Cover" de TV3
Captura d'imatge del vídeo d'Irene Colmenero al programa "Cover" de TV3 | Cedida

Irene Colmenero –la cambrilenca que va participar a "La Voz Kids" fa dos anys–, ha estat seleccionada pel jurat del concurs "Cover" de TV3 entre més de 2.300 participants. En declaracions a revistacambrils.cat, Colmenero s'ha mostrat "molt contenta" d’haver estat una de les vint-i-cinc seleccions. La jove cantant de 18 anys va reconèixer que li va sorprendre trobar la seva versió de la cançó "Volcans" del grup Buhos entre els semifinalistes tenint en compte que "s’ha presentat moltíssima gent de molt nivell".

Aquest nou concurs de talents conduït per Miki Núñez, que es transmetrà únicament per les xarxes socials, és la nova aposta de TV3. Les inscripcions estaven obertes al públic general fins al 8 de novembre, quan havies de penjar la teva versió a Instagram o Youtube d’una de les cançons de Els Pets, Els Amics de les Arts, Buhos, Nil Moliner o Suu. En els darrers dies s’han anat revelant els classificats per a les semifinals, que han estat triats per un jurat format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala.

Les bandes triaran, a partir d'avui, quina serà la versió que els representarà a la final

A partir d'avui dilluns 23 de novembre, seran les mateixes bandes les que triaran quina serà la versió que els representarà a la final. Per tant, Buhos seran els que hauran de seleccionar o no a Irene Colmenero entre les cinc versions de les seves cançons que han arribat a la semifinal. La cantant cambrilenca creu que té "les mateixes possibilitats que els altres quatre participants" de passar a la fase final però es mostra amb confiança davant la possibilitat de ser l’escollida.

La final de "Cover" es farà en directe a través de les xarxes socials i el guanyador d’entre els cinc finalistes –escollit amb els vots del públic– s’emportarà un premi de 10.000 euros. "Si guanyo, invertiré el premi en els meus estudis de música" va afirmar Colmenero, perquè "el camí de la música és molt llarg i encara em queda molt per recórrer". La discografia de la jove cantant encara és molt reduïda, només ha publicat un single de la mà de la productora Kyoko, però Colmenero convida tothom a estar atents a les seves publicacions perquè està treballant en un nou projecte que aviat sortiran a la llum.

Comenta aquest article