Societat

Concurs

El dibuix d'Alba Martos, alumna del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, finalista per la portada del diari Ara

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer ha estat una de la seixantena d’escoles d’arreu del territori que han participat en la proposta

Per Redacció

Alba Martos amb el seu dibuix que, ahir divendres, va ser portada del diari Ara
Alba Martos amb el seu dibuix que, ahir divendres, va ser portada del diari Ara | Cedida

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer ha estat una de les seixanta-una escoles d'arreu de Catalunya que han participat en la proposta del diari Ara amb l'Associació de Mestres Rosa Sensat per fer un especial pel Dia Internacional dels infants. El dibuix de l'alumna de 1r d'ESO, Alba Martos, ha estat finalista per ser la portada del diari d'ahir divendres 20 de novembre.

El lema de la campanya era "Ens estimem l'escola" i els nens i nenes hi havien de reflexionar a través de cartes i de dibuixos. Milers de nens i nenes han participat en aquesta proposta fent una reivindicació de l'escola un cop superat el primer confinament que va suposar el tancament dels centres. Per part del centre cambrilenc hi han participat els alumnes de 5è de Primària i de 1r i 4t d'ESO, d'aquests últims els de la branca artística.

En la imatge es pot veure a la directora del diari Ara, Esther Vera, amb l'alumna el dibuix de la qual ha estat finalment seleccionat per la portada. 

    

Comenta aquest article