Esports

Rutes

El Departament d'Esports proposa tres rutes, una familiar i dues esportives, per passejar i fer esport a l'aire lliure

S’ha dissenyat un recorregut familiar pels parcs infantils i dos d’esportius: un de 29 quilòmetres per ponent i un altre de 10 per llevant

Per Redacció

Imatge del pinar del parc del Pinaret
Imatge del pinar del parc del Pinaret | Cedida

Davant de la limitació de les activitats de cap de setmana, el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils convida als cambrilencs i cambrilenques a aprofitar el bon temps per sortir de casa per passejar i practicar esport a l’aire lliure. Amb aquest objectiu, s’han dissenyat tres rutes que es poden fer a peu o en bicicleta, tant pel nucli urbà com pel terme municipal. Aquests itineraris units per diverses fites permetran, per una banda, conèixer alguns indrets de la nostra geografia i, per l’altra, convertir una simple passejada o una sortida al parc amb els infants en una petita aventura. 

Una ruta familiar i dues rutes esportives per Ponent i Llevant

El repte consisteix en localitzar les fites i escanejar el codi QR que hi ha imprès per obrir un formulari que les persones participants hauran d’anar omplint durant el recorregut, escriure els seus comentaris i suggeriments i penjar les seves fotografies a les xarxes socials amb el hastag #cambrilsderuta. Les tres opcions són una ruta familiar pels parcs infantils i dues rutes esportives (una de 29 quilòmetres per ponent i l’altra per 10 quilòmetres per llevant). Les tres tenen inici i final a la plaça de l’Ajuntament però es poden modificar i començar en qualsevol punt. Tota la informació per fer trobar els mapes amb les rutes i les fites i fer-se el propi itinerari es pot consultar al web http://www.naturetime.es/ca/cambrils-esportiu.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que la iniciativa és una manera d’oferir valor afegit a aquesta alternativa permesa en la situació actual i alhora fomentar pràctica esportiva a l’aire lliure, que comporta grans avantatges per a la salut física i mental de les persones. La regidora ha afirmat que el confinament perimetral dels municipis durant els caps de setmana o les darreres restriccions deixen poc marge a les activitats de lleure i per això cal aprofitar les que es poden fer amb seguretat. 

D’altra banda, l’Ajuntament ha tornat a difondre el tríptic amb rutes per evitar concentracions als llocs més habituals. El document es pot descarregar des d’aquest enllaçhttps://www.cambrils.cat/esports/activitats/pafes/at_download/file.

Comenta aquest article