Informació general

Obres

El Club Nàutic Cambrils consultarà amb els seus socis sobre el futur de les noves edificacions previstes al projecte de remodelació

Actualment, queda pendent la tercera fase que se centrarà en les edificacions i la millora dels serveis. En aquesta es construiran el nou edifici social, un per a l'escola de Vela, un per a l'Acadèmia Nàutica i un nou edifici de Capitania

Per Redacció

Simulació del nou edifici social del Club Nàutic
Simulació del nou edifici social del Club Nàutic

El Club Nàutic Cambrils consultarà i recollirà les impressions dels seus socis per tal d'adequar el futur de les noves edificacions previstes –la construcció del nou edifici social, el nou edifici per a l'escola de vela, un edifici per a l'acadèmia nàutica i un nou edifici de Capitania– a les necessitats reals i del dia a dia del club. Per això, l'entitat reprendrà les comissions d'obres a partir del proper mes de desembre amb l'objectiu que el procés sigui el més participatiu possible. És per aquest motiu que, des del Club Nàutic Cambrils, es convida a aquells socis interessats en prendre-hi part. Per tal d’apuntar-s’hi només cal que contactin amb l’oficina del Club per telèfon o bé escriguin un correu electrònic a info@clubnauticcambrils.com. 

Recordem que el setembre de 2018 s'iniciaven les obres d'un gran projecte de remodelació del Club Nàutic. El projecte,a càrrec de la UTE Arnó-Transmaber, compta amb una inversió de gairebé 7 milions d'euros i suposa una remodelació total de les instal·lacions del Club. Les obres es van dividir en tres fases. La primera d'aquestes –ja enllestida– va ser l'adequació del nou passeig a la zona de l'espigó, entre les instal·lacions del Club Nàutic i la platja del Regueral. La segona fase, que també es va fer de manera simultània amb la primera, incloïa obra civil, làmina d'aigua i varador. Aquesta part del projecte va implicar la remodelació total dels pantalans amb un total de 23 amarradors nous.

Actualment, queda pendent la tercera fase que se centrarà en les edificacions i la millora dels serveis. En aquesta fase es construiran el nou edifici social, un nou edifici per a l'escola de Vela, un per a l'Acadèmia Nàutica i un nou edifici de Capitania.

L'Assemblea general de socis del Club Nàutic tindrà lloc el proper 28 de novembre

Per altra banda, està previst que l'Assemblea general de socis del Club Nàutic tingui lloc el proper 28 de novembre. Donades les limitacions sanitàries per la covid-19 –que impedeixen reunions presencials de més de sis persones–, l'assemblea se celebrarà de forma telemàtica. 

Comenta aquest article