Esports

Futbol sala

El Laguna cau per la mínima, a casa davant La Sentiu, en un trepidant partit amb tretze gols

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna, aquest passat mes d'octubre
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna, aquest passat mes d'octubre | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 6 - La Sentiu 7

Trepidant partit el que van disputar el Laguna i La Sentiu –un dels equips capdavanters del grup–, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. Es van anotar fins a tretze gols en un enfrontament molt disputat que, finalment, va caure del costat visitant. Als deu minuts de joc, La Sentiu es va avançar en el marcador, però només uns segons després arribava l'empat amb un gol d'Emilio Utrera. Tres minuts després, els visitants tornaven a marcar i en el 17 situaven l'1 a 3. Abans del descans, Gavilán retallava distàncies fent el segon dels cambrilencs.

A l'inici de la segona part, trepidant sortida dels jugadors del Laguna que en només cinc minuts van marcar tres gols. Van anar a càrrec de Marc Hernández, Carlos Anos i Emilio Utrera, capgirant el marcador i deixant-lo en un avantatjós 5 a 3. En el minut 29, La Sentiu feia el seu quart gol i només dos minuts després arribava l'empat amb un gol en pròpia porteria d'Emilio Utrera. A quatre minuts del final, novament Gavilan, avançava al Laguna posant el 6 a 5 en el lluminós. La Sentiu va reaccionar en els darrers instants del partit i va marcar dos gols, en els minuts 36 i 39, capgirant definitivament el marcador amb el 6 a 7 final.

El Laguna ocupa la cinquena posició del grup i aquest proper diumenge 22 de novembre es desplaçarà a la pista de l'Alcoletge, sisè classificat.

Comenta aquest article