Informació general

Es produeix un petit incendi, sense danys personals, en unes instal·lacions agrícoles a la partida dels Masos

Per Redacció

El passat dissabte a les 15.20 hores, la Policia Local va rebre avís d'incendi en unes instal·lacions agrícoles ubicades a la partida dels Masos, propietat de l'empresa Verdcamp Fruits SA. Al lloc hi van acudir dues dotacions de la Patrulla Verda de la Policia Local, que van comprovar que s'estava incendiant una gran quantitat de palets i caixes de fusta apilats tots en un munt de gairebé 8 metres d'alçada i que les flames i l'escalfor que desprenien posaven en perill un magatzem proper.

Al lloc també s'hi va desplaçar personal de l'empresa i els bombers que van efectuar les tasques necessàries per controlar l'incendi. Cap a les 16.45 hores es va aconseguir sufocar el foc, sense que s'hagués de lamentar cap desgràcia personal. Els danys van afectar les caixes i els palets i un tros de mur.

Precintament de material

Dissabte a la nit, cap a les 22.20 hores, la Policia Local va efectuar una inspecció en un bar situat al carrer de Frederic Montpou. En la inspecció els agents van comprovar que s'estava cometent "infracció de reproducció prohibida de música",
segons diu l'informe policial. La Policia Local va precintar l'ordinador i els elements perifèrics per impedir la reproducció i van aixecar acta dels fets, que es tramitarà al departament d'activitats de l'Ajuntament.

Comenta aquest article