Informació general

Política

L'Ajuntament publica l'estat d'execució del Pla d'Actuació Municipal en temps real dins del web

Per Redacció

Captura de pantalla del web
Captura de pantalla del web | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha obert un espai dins del web de Govern Obert des d’on es pot consultar l’estat d’execució del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023, que s’anirà actualitzant contínuament. D’aquesta manera, per primera vegada, la ciutadania podrà comprovar en temps real com evolucionen els compromisos adquirits pel govern municipal en aquest mandat. Tota la informació es pot consultar a https://pam.cambrils.cat.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que aquest nou espai web és un pas endavant en el rendiment de comptes del govern amb els cambrilencs i cambrilenques perquè la transparència és la base de la gestió pública. "Cambrils evoluciona cap a un veritable govern obert, on no només es tracta de ser transparent sinó de què la ciutadania pugui avaluar si es compleix allò que es va prometre", ha afirmat l’alcaldessa.

PAM, full de ruta del pla de mandat

A més, properament el web comptarà amb la publicació del PAM en obert, amb el pressupost i la contractació municipal, amb una versió de les dades més fluida i entenedora, i es podran exportar els fitxers de dades obertes. El PAM és un full de ruta, dividit en quatre eixos estratègics de desenvolupament, que defineix les principals línies d’actuació del govern, concretant projectes i programes. Les línies principals del Pla d’Acció ja es va avançar el setembre del 2019, poc després de la constitució del govern, i les 587 accions es van publicar el febrer del 2020 (el document es pot consultar).

Comenta aquest article