Informació general

S'habilita un vial que connectarà la pista d'atletisme amb la riera d'Alforja

Per Judit Pinazo



Aspecte que oferien les obres del camí d'accés ahir a la tarda
Aquest dies s'han iniciat les obres per adaptar un camí des del vial de la riera d'Alforja a la pista d'atletisme. Segons declaracions del regidor d'Urbanisme –Joan Recasens– aquest accés és provisional mentre no es desenvolupi el sector del polígon d'actuació del Pinaret per tal de poder arribar d'una forma correcta a la pista d'atletisme des del vial de la riera d'Alforja.

L'accés que s'està construint serà un vial d'entre 6 i 8 metres d'amplada i estarà enllestit en les properes setmanes, abans que s'inauguri la pista d'atletisme, a principis del mes d'abril.

Segons explicava Recasens, "s'ha trobat una mica de dificultat a l'hora de fer el camí, ja que a la zona per on passa fa anys s'hi van fer extraccions d'àrids i estava reomplerta amb material dolent i s'ha hagut d'actuar per sanejar el terreny per tal que el paviment que s'hi posi al damunt no pateixi grans patologies més endavant".

Els camps de futbol, a finals d'agost

En els terrenys propers al camí d'accés que s'està construint, és a dir, entre la pista d'atletisme i la riera d'Alforja, també s'hi han de construir dos camps de futbol de gespa artificial. Segons explicava ahir Recasens, les obres ja estan adjudicades i començaran tant aviat com sigui possible. Abans, però, s'ha de traslladar l'estació transformadora que hi ha al costat de l'antiga pista de karts. Un cop fet això, s'iniciaran les obres i segons Recasens a finals del mes d'agost els camps podrien quedar enllestits.

Un cop fets els camps, es col·locarà una tanca a tot el perímetre de la zona esportiva, que de moment inclourà els dos camps de gespa artificial i la pista d'atletisme.

Pel que fa a la pista d'atletisme, destacar que des de la setmana passada s'estan pintant les línies dels carrers i un cop pintats, només quedarà pendent plantar la gespa de la part central.

Comenta aquest article