Cultura

Activitats culturals

S'ajornen dos concerts i un espectacle teatral per la pròrroga de les mesures de contenció de la covid-19

Per Redacció

Imatge d'Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach
Imatge d'Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach | Cedida

El Departament de Cultura de l’Ajuntament ha ajornat dos concerts i un espectacle teatral a causa de la pròrroga de deu dies més de les restriccions que afecten als equipaments culturals. La programació a partir del 24 de novembre es manté a l’espera de noves instruccions del Procicat. Les activitats ajornades són els espectacles d’Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach i Txema Màgic.

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach presentaran el seu nou disc “A solas” amb un espectacle de veu, ball i guitarra espanyola el diumenge 13 de desembre a les 19:30 hores a la Cripta de l’Ermita. L’actuació, inclosa al cicle de la Cripta de l’Ermita i al Festival Accents, s’emmarca en l’especial "Som flamencs". Les entrades es poden comprar al preu de 10 euros al web www.entradium.com.  

Espectacle de clown i màgia, a la Vil·la Romana de la Llosa

Txema Màgic actuarà el 20 de desembre a les 12 hores a la Vil·la Romana de la Llosa. L’espectacle “Txema, the postcard”, que barreja mim, clown i màgia, tancava la programació “Diumenges al Teatre” el passat mes de març i aquesta ja és la segona vegada que s’ha d’ajornar. L'entrada és gratuïta amb reserva al Centre Cultural al correu electrònic cco@cambrils.org o per telèfon al 977369060 (cal identificar-se amb nom, cognoms i número de telèfon). 

Per altra banda, properament s’anunciarà la nova data del concert de Manel Fortià Trio feat. Marco Mezquida. La està liderada pel contrabaixista català Manel Fortià, que tornava al festival després d’uns anys a Nova York, i compta amb el pianista Marco Mezquida, que destaca per la seva gran trajectòria individual i també acompanyant a artistes com Chicuelo o Sílvia Pérez Cruz.

Comenta aquest article