Informació general

Festes

Les cavalcades de Reis hauran de ser «estàtiques, molt controlades i molt perimetrades» segons Protecció Civil

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp treballa en una iniciativa perquè Ses Majestats puguin trucar als infants i parlar una estona amb ells

Per Redacció

Imatge de l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, el passat 5 de gener, al Port de Cambrils
Imatge de l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, el passat 5 de gener, al Port de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Les cavalcades de Reis hauran de ser "estàtiques, molt controlades i molt perimetrades". Aquestes han estat les declaracions que ha fet el sub-director general de programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, a TV3. Segons ha informat, actualment es treballa en un format viable en l’actual situació epidemiològica i tenint en compte les restriccions vigents, per això ha descartat que les cavalcades es facin amb normalitat. En aquest sentit, ha apuntat que s’assemblaran "a un tipus de representació".

Mont-roig del Camp treballa perquè els Reis d'Orient puguin trucar als infants

Sobre aquesta celebració, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha posat en contacte amb els Reis d’Orient perquè la seva màgia –sigui quina sigui la situació de la crisi de la covid-19 durant les festes nadalenques–, pugui arribar a tots els nens i nenes del municipi. Enguany, davant la incertesa de saber si Ses Majestats podran oferir les tradicionals cavalcades que cada any omplen d’il·lusió els carrers de Mont-roig i de Miami Platja. S'està gestionant perquè Melcior, Gaspar i Baltasar puguin, almenys, trucar als infants i parlar una estona amb tots ells. La proposta amb la que el departament de Festes està treballant compleix amb la premissa de garantir la seguretat i la salut de tothom.

De moment, totes aquelles famílies que vulguin que els Reis d’Orient truquin als seus fills i filles i participar en aquesta proposta, que està ultimant l’Ajuntament, han d’enviar un correu electrònic a festes@mont-roig.cat. La data límit per inscriure’s és el dia 4 de desembre. Un cop rebut el correu d’inscripció el departament de Festes es posarà en contacte amb les famílies per donar més detalls sobre l’organització de l’esdeveniment.

Comenta aquest article