Informació general

Serveis generals

L'Ajuntament té previst arranjar 76 punts del municipi entre voreres i carrers

L'actuació compta amb un pressupost d'uns 90.000 euros i s'intervindrà en diferents sectors del municipi

Per Berta Ruiz

Imatge d'uns treballs de reposició d'arbrat, a l'Eixample Vila, aquest passat mes d'octubre
Imatge d'uns treballs de reposició d'arbrat, a l'Eixample Vila, aquest passat mes d'octubre | Cedida

El Departament de Serveis Generals de l'Ajuntament de Cambrils durà a terme un projecte –que ja està aprovat definitivament i en fase de contractació– en el què està previst arranjar un total de 76 punts del municipi entre carrers, voreres i diferents desperfectes de la via pública. Tal com ha explicat el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis –Lluís Abella– a revistacambrils.cat "el projecte ja està fet i s'adjudicarà properament". L'actuació compta amb un pressupost d'uns 90.000 euros i s'intervindrà en diferents sectors del municipi. Alguns dels carrers en els que està previst fer algun tipus d'arranjament són el carrer de Joan Rebull, el carrer de Sant Llorenç, l'avinguda de J.S. Bach, Paul Weringuer, el carrer de Lleida, el carrer de Joan M. Jujol, etcètera. 

El regidor de Serveis també ha explicat que, "des de la brigada es treballa per urgència en la reparació de voreres, tot i que arrosseguem un dèficit des de l'època de la crisi. Fa uns dies es va reparar una part de la vorera de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, també es va arranjar part de vorera del carrer de Juan Sebastian Elcano, ara s'està per la zona del carrer de les Drassanes... Però amb aquest projecte s'intervindrà en 76 punts concrets del municipi". 

Reposició d'arbrat a diferents punts del municipi

Per altra banda, Lluís Abella ha comentat que "també es farà reposició d'arbrat al centre Vila i al Port. L'any passat ho vam fer a Vilafortuny. Anirem reposant arbres i cap a primers d'any també es farà la reposició de palmeres al passeig Marítim; traurem els troncs i en plantarem de noves. També estem reposant molts arbres, una cosa que no s'havia fet en molts anys. Per un altre costat, també tenim pendent de partida econòmica un altre projecte com és la reposició d'arbrat a la zona de Ponent".

Comenta aquest article