Camp

Covid-19

Salut intervé la residència Ítaca Fortuny de Reus amb 44 dels 52 residents i 21 treballadors positius per covid-19

El centre ha registrat 44 residents positius dels 52 que té. A més, la meitat de la plantilla també ha donat positiu. En concret, són 21 els treballadors contagiats

Per Redacció

Imatge de l'edifici de la residència Ítaca Fortuny de Reus
Imatge de l'edifici de la residència Ítaca Fortuny de Reus | Cedida
El Departament de Salut va intervenir, ahir, la residència Ítaca Fortuny de Reus per garantir-ne el funcionament arran de la situació d'emergència sanitària. El centre ha registrat 44 residents positius dels 52 que té. A més, la meitat de la plantilla també ha donat positiu. En concret, són 21 els treballadors contagiats. Segons Salut, la seva intervenció es deu a la manca d'empleats, malgrat que assegura que l'actuació de la direcció ha estat "correcte".
 
El passat 22 d'octubre es va detectar un brot de coronavirus a la residència amb 54 dels 69 residents contagiats. Arran d’aquest brot es va fer un cribratge a la plantilla del centre i el dia 24 d’octubre es va constatar que 20 dels 45 treballadors del centre eren positius, segons les PRC fetes. Per aquest motiu, la Direcció General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat assumeix, provisionalment, la direcció i gestió del centre. També el dotarà de personal per tal de garantir la seva viabilitat tècnica.

Comenta aquest article