Informació general

Turisme de Cambrils acull un alumne del Marroc en pràctiques, gràcies al conveni signat amb la URV

Per Redacció



Abdelaatif Zariouhi a les oficines del Patronat de Turisme de Cambrils
Turisme de Cambrils acull un alumne del Marroc en pràctiques externes, durant els propers tres mesos, gràcies al conveni signat amb la URV.

La Universitat Rovira i Virgili coordina el màster professional "Gestion du Patrimoine Culturel et Naturel" impartit a la Universitat Abdelmalek Essaâdi del Marroc –finançat per la Comissió Europea mitjançant el Programa Tempus–, mitjançant la Càtedra Unesco de Diàleg Intercultural al Mediterrrani.

Aquest programa formatiu permet als alumnes fer una estada en pràctiques en una universitat europea. Abdelaatif Zariouhi és a Cambrils complint amb les seves pràctiques, sota la supervisió de l'equip de Turisme de Cambrils. L'objectiu d'aquesta estada és que agafi experiència i pugui aplicar els seus coneixements quan torni al seu país. En aquest sentit, la regidora de Turisme –Anna López– va destacar la importància d'aquest tipus de col·laboracions, "tant per mantenir les relacions de col·laboració amb la URV com per integrar alumnes d'altres països entre nosaltres, perquè és un aprenentatge mutu, nosaltres aprenem d'ells i ells de nosaltres".

Comenta aquest article