Informació general

Instal·lacions

Segueixen les bretolades i el procés de degradació de l'antiga estació de tren

A l'acumulació de deixalles, llaunes i envasos a les antigues vies del tren i la crescuda d'herbes al llarg de tot el traçat, ara, s'hi sumen els efectes d'algunes bretolades que estan malmetent l'antic edifici

Per Berta Ruiz

Bretolades a l'antic edifici de l'estació de tren de Cambrils
Bretolades a l'antic edifici de l'estació de tren de Cambrils | Berta Ruiz

El passat mes de gener va deixar de funcionar la "vella" estació de tren de Cambrils. Des d'aleshores ençà, l'edifici de l'estació i tot el seu entorn ha anat patint una progressiva degradació. A l'acumulació de deixalles, llaunes i envasos a les antigues vies del tren i la crescuda d'herbes al llarg de tot el traçat, ara, s'hi sumen els efectes d'algunes bretolades que estan malmetent l'antic edifici. La porta de vidre que donava accés a les andanes ha estat colpejada i el vidre ha quedat esberlat. També s'hi acumula la brutícia al voltant i han aparegut els primers grafits que embruten les parets. D'altres elements metàl·lics com podien ser petits embornals també han desaparegut.

Tal com informava revistacambrils.cat aquest passat mes de juny, l'antiga estació no ha estat traspassada a l'Ajuntament de Cambrils i les tasques de vigilància i seguretat de l'espai segueixen corresponent a ADIF. La Policia Local i els Mossos vigilen la zona de forma esporàdica, però tampoc s'hi ha realitzat cap tasca de neteja.

Comenta aquest article