Informació general

Tots Sants

La visita al cementiri d'enguany, condicionada per la situació sanitària actual

Per Redacció

Vista del cementiri parroquial des del viaducte del nou traçat ferroviari
Vista del cementiri parroquial des del viaducte del nou traçat ferroviari | Lluís Rovira i Barenys

La visita al cementiri parroquial, aquest cap de setmana amb motiu de la diada de Tots Sants, s'haurà de fer seguint una sèrie de recomanacions donada la situació sanitària actual. Les persones que es desplacin al recinte ho hauran de fer amb mascareta, respectant les distàncies de seguretat, respectant l'aforament limitat i complint amb la senyalització marcada per entrar i sortir. Tampoc es podrà veure ni menjar dins del recinte i en cas de fer ús de les escales per accedir a la zona de nínxols caldrà usar gel hidroalcohòlic abans i després de fer-ne ús. També es recomana estar el mínim temps possible al cementiri. D’altra banda, si una persona necessita anar al lavabo hi haurà d’entrar individualment, excepte si requereix assistència, que ho podrà fer amb acompanyant.

Cal destacar que, donades les restriccions de mobilitat entre municipis durant el cap de setmana, per aquest proper s'ha fixat l'excepcionalitat de poder visitar cementiris d'altres municipis de la mateixa comarca.

Servei especial d'autobús gratuït fins al cementiri

Per a fer el desplaçament fins al cementiri, l'Ajuntament de Cambrils tornarà a oferir un servei especial d’autobús gratuït per anar al cementiri els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. Aquest any s’ajustarà a les mesures de seguretat previstes en el transport públic de viatgers a causa de la covid-19. L’autobús urbà farà quatre viatges diaris d’anada i tornada, tres de matí i un de tarda, per facilitar el desplaçament a les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts. Els horaris i el mapa del recorregut del bus llançadora es poden descarregar de del web d’Aparcam https://www.cambrils.cat/aparcam.

Les expedicions, que connectaran la zona central del municipi amb el cementiri, sortiran del Casal de la Gent Gran a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’estació de bus, la rambla de Jaume I, la Creu de la Missió, l'avinguda d'Adelaida, el passeig d'Albert i la plaça de Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores i el recorregut finalitzarà a la Creu de la Missió amb parades a la plaça de Carles Roig, passeig d'Albert, Casal, estació de Bus i rambla de Jaume I.

Comenta aquest article