Informació general

Política

El PSC renova l'executiva local amb Rafa Garrido que segueix com a primer secretari i Josep M. Vallès com a president

Per Redacció

Regidors i simpatitzants del PSC el dia del ple de Constitució del nou consistori, el 15 de juny de 2019
Regidors i simpatitzants del PSC el dia del ple de Constitució del nou consistori, el 15 de juny de 2019 | Lluís Rovira i Barenys

L'Assemblea del PSC de Cambrils ha escollit per unanimitat la continuïtat en el càrrec del primer secretari, Rafael Garrido. Mentre que l’actual número dos a la llista del Grup Municipal a l’Ajuntament, Josep M. Vallès, es converteix en el president de l’Agrupació. Garrido continua en el càrrec amb la voluntat de seguir treballant per obrir l’agrupació al conjunt de la població, i per això s’han aprovat altres nomenaments en l’assemblea que l’ajudaran en el dia a dia de la formació socialista a Cambrils. El seu repte és escoltar les demandes de la ciutadania, a més de generar grups de treball sectorials per conèixer inquietuds, més que mai ara amb la pandèmia, i articular respostes polítiques a les seves demandes.

La nova executiva està formada a més per set persones: Miguel Ángel Díaz es converteix en secretari d’organització; Alfredo Clúa, manté el càrrec de tresorer; la secretaria de formació recau en Luz Saavedra; mentre que la de la Gent Gran és per a l’Amparo Ventura. Pel que fa a la secretaria de política municipal l’escollit ha estat Joaquim Porro i la de sostenibilitat per a Jordi Villar. El darrer dels càrrecs de l’executiva també és regidora a l’Ajuntament, Ingrid Duch, i portarà la secretaria de polítiques feministes. Finalment, la cap de llista Ana López i la regidora Yolanda Quílez, estaran com a vocals al partit.

L'assemblea, celebrada de manera virtual per motius de la Covid-19, va tenir lloc el passat 9 d’octubre i va comptar amb la presència del senador Santiago Castellà, de la Diputada al Congrès, Sandra Guaita i personal de suport del partit al Camp de Tarragona.

Membres de la nova executiva local del PSC

 

Comenta aquest article