Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Instal·lacions esportives

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tanca les instal·lacions esportives municipals fins al 2 de novembre

El consistori ha establert aquesta mesura per mitigar el risc de contagi de la COVID-19 al municipi

Per Redacció

La porta de la Piscina Municipal Coberta amb el cartell de tancat
La porta de la Piscina Municipal Coberta amb el cartell de tancat | Cedida

Amb l’objectiu de frenar l’augment de casos positius de la COVID-19 al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el nivell molt alt de risc de contagi, l’Ajuntament ha decidit tancar totes les instal·lacions esportives municipals aquest dilluns 26 d’octubre, a partir de les 15 hores. Aquests equipaments romandran tancats al públic almenys fins al 2 de novembre. En funció de com evolucioni la situació, aquesta mesura es podrà prorrogar en el temps, segons ha informat l’alcalde, Alfons Garcia.

El consistori ja va suspendre dimarts passat, 20 d’octubre, totes les activitats de tardor-hivern organitzades per l’Àrea d’Esports (classes de tennis, pàdel, natació, handbol, bàsquet, futbol sala i gimnàstica de manteniment), així com les classes de natació que s’oferien als alumnes de les escoles del municipi en horari lectiu en el marc del Pla municipal d’esport a l’escola.

També va ajornar les competicions i els entrenaments esportius en els equipaments municipals. Només continuaven en funcionament els gimnasos municipals, la piscina municipal coberta; i les activitats dirigides que es feien fins ara als equipaments esportius, complint amb les mesures establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Les pistes municipals de raqueta també es podien continuar reservant, cosa que a partir d’avui dilluns tampoc és possible ja.

Cal recordar, igualment, que des del 20 d’octubre resten tancades les instal·lacions esportives a l’aire lliure, ja que les mesures de la Generalitat de Catalunya ordenen el tancament d’aquests espais no supervisats.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha resolt tancar ara al públic totes les instal·lacions esportives municipals, tenint en compte les recomanacions de l’Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-l’Hospitalet de l’Infant de reduir al màxim l’activitat i d’extremar les mesures de seguretat, davant l’increment de casos de coronavirus al municipi en els darrers dies. Només les podran continuar utilitzant els centres educatius i els seus serveis complementaris